Scooter3217
Scooter3217
  23 Agosto 2008 (pierwszy post)

a jak to jest jak sie ma 18 lat to mozna juz na terenie szkoly palic normalnie?

KamiQa
KamiQa
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak to jest jak sie ma 18 lat to mozna juz na terenie szkoly palic normalnie

nie wiem jak w innych ale w mojej nie ma takiej mozliwości.
tzn moze juz nie beda ci zwracac uwagi jak wczesniej ale jednak.
poza tym przez te kilka godzin mozna się chyba powstrzymac od palenia. płuca niech odpoczna o.O
efelincia92
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
efelincia92
  24 Agosto 2008

U mnie w gimnazjum , praktycznie rzecz biorąc nie było można palic , ale nauczyciele przymykali na to okiem. Latem szło się na boisko , a zimą (bądź jak boisko było zamknięte) to szło się albo do kibla albo do piwnicy :)

Pokochac kogoś a potem stracic to jak kupic szczęście i łzami zapłacic

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: powinno być zabronione palenie w szkole bez względu na wiek.. szkoła to szkoła..

:tak::tak:
Scooter3217
Scooter3217
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie można, szkoła to ośrodek. w którym sie wychowuje i palenie jest zabronione, nie ważne ile ma sie lat...

taaaa szkoła wychowuje;p
od wycowania sa rodzice a od nauki jest uczen, szkola jest od ocen takie sa realia polskiej rzeczywistosci
a z tym paleniem to przegiecie, w tym roku dostalem -125 punktow za samo palenie na lawce przed szkola;/
PioterJay
PioterJay
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak to jest jak sie ma 18 lat to mozna juz na terenie szkoly palic normalnie?

nie wiem nie palilem
kfiatuch666
kfiatuch666
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak to jest jak sie ma 18 lat to mozna juz na terenie szkoly palic normalnie?

Nie wiem. Ale większości brak pełnoletności nie przeszkadza a nauczyciele to olewają.
ikarowaa
ikarowaa
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w kiblach palą

po kryjomu .
baskas4
baskas4
  24 Agosto 2008
Konto usunięte

w mojej szkole nie można palić na terenie szkoły.
Medi87
Medi87
  24 Agosto 2008
Konto usunięte

po co ci te fajeczki?
Niuniek0308
Niuniek0308
  24 Agosto 2008
Konto usunięte

zależy od szkoły ... u mnie w średnie osoby które ukończyły 18 mogły palić za szkołą, bo były skargi od ludzi mieszkających w pobliżu o zaśmiecanie petami chodników i trawników
Ader
Ader
  24 Agosto 2008
Konto usunięte

w liceum moim nie, ale nikt nie czepiał się że ktoś wychodził za szkołę żeby zapalić na przerwie. To było normalne.
Na studiach to już w ogole pełen lajt są dwie palarnie :)
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008
Ader
Ader: w liceum moim nie, ale nikt nie czepiał się że ktoś wychodził za szkołę żeby zapalić na przerwie. To było normalne. Na studiach to już w ogole pełen lajt są dwie palarnie :)

I palisz kopciuchu :nie:
Ader
Ader
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: I palisz kopciuchu

pale. Będę palić. aż zdechnę.

:)
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008
Ader
Ader: pale. Będę palić. aż zdechnę. :)

na co Ci to :and:
Ader
Ader
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na co Ci to

nic mnie w życiu nie czeka, więc tak będzie lepiej i szybciej no :ziober2:
:*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.