SexyPinkLola
SexyPinkLola
  23 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hej.
Z jakich przedmiotów trzeba zdawać rozszerzoną maturę żeby dostać się na studia medyczne?

johana20
johana20
  23 Agosto 2008

moja koleżanka zdawała na medycynę w tym roku już się dostała to zdawała z biologii i dodatkowo z chemii

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  23 Agosto 2008

Biologia chemia i fizyka :tak:

anioleceq
anioleceq
  23 Agosto 2008

biologia, chemia i we wro lub poznaniu fizyka :jezyk2: nie pamietam teraz gdzie

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chemia i we wro lub poznaniu fizyk

Wiec najlepiej zdawac i chemię i fizykę bo wymagania zalezą od uczelni :)
anioleceq
anioleceq
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiec najlepiej zdawac i chemię i fizykę bo wymagania zalezą od uczelni :)

Albo skupic się na bioli i chemii, że da się rade dostać tam gdzie fizyki nie wymagają.
Dla mnie zdawanie fizyki jest niemożliwością :D
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie zdawanie fizyki jest niemożliwością :D

U mnie tam zdawali :D
I Braciak też zdał :)
Tak, tylko chcesz iść na dany kierunek a tam mowią że fizyka potrzebna i zonk :woot:
anioleceq
anioleceq
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie tam zdawali :D I Braciak też zdał :) Tak, tylko chcesz iść na dany kierunek a tam mowią że fizyka potrzebna i zonk

No ale jak wczesniej się na coś zdecydujesz to wiesz co zdać, a fizykę na medycynie chyba mniejszość uczelni wymaga
uzak
uzak
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Z jakich przedmiotów trzeba zdawać rozszerzoną maturę żeby dostać się na studia medyczne?

biologia chemia i fizyke jeszcze zdają
DjCiumka
DjCiumka
  23 Agosto 2008

biologia i chemia.
czasami także fizyka.

KamiQa
KamiQa
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Z jakich przedmiotów trzeba zdawać rozszerzoną maturę żeby dostać się na studia medyczne?

biologia na pewno rozszerzona.
poza tym mozliwe ze chemie tez trzeba ale pewności nie mam.
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: biologia na pewno rozszerzona. poza tym mozliwe ze chemie tez trzeba ale pewności nie mam.

Trzeba ;]
niedlaoczu
niedlaoczu
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej. Z jakich przedmiotów trzeba zdawać rozszerzoną maturę żeby dostać się na studia medyczne?

Zapewne biologia i chemia
niedlaoczu
niedlaoczu
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Fizyka A matura trudna jest?:)

Jak się wie co trzeba... to nic nie jest trudne...Trzeba się przygotować... Ale do medycznych fizyka??? .....pierwsze słysze
baskas4
baskas4
  24 Agosto 2008
Konto usunięte

biologia chemia i jeśli masz wysokie ambicje to łacina. Bo na medycynę podobno trudno jest się dostać.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.