Witam mam problem, Byłam w klasie maturalnej ale nie stety miałam dwa zagrożenia na koniec i wychowawczyni uświadomiła mi że mogę jeszcze raz powtarzać rok, bo mam do tego prawo. Mam takie pytanie: Czy mogłabym się przenieść do jakiegoś innego liceum ale takiego dla dorosłych, bo znalazłam pracę a nie chce od wrzesnia codziennie chodzic do szkoły ;/ wolałam bym jak by była możliwość iść do LO dla dorosłych, bo nauka jest tylko co drugi weekend. CZY MOZNA WGL TAK ZROBIĆ CZY RACZEJ TRZEBA SKONCZYC LO NORMALNIE, a nie tak tylko weekendowo. ( a te liceum dla dorosłych to ostatnią klase zrobić) bo nie chce mi się już chodzić codziienie na rano !!
lista tematów
kiblowanie w klasie MATURALNEJ !!
trzeba było pomyśleć o tym wcześniej i jakoś przetrwać ten okres i skończyć szkołę
wątpię by dało się dokończyć ten rok w LO weekendowym ale powodzenia :)
myślę, że jest taka możliwość, ale w tym celu musisz udać się do sekretariatu, bo tam wiedzą najlepiej
mam znajomego, który przepisał się z technikum do liceum wieczorowego, ale zrobił to w 3 klasie, nie w ostatniej.. Jak ktoś dobrze poradził - idź do sekretariatu, nie zlinczują Cię.
Konto usunięte: Witam mam problem, Byłam w klasie maturalnej ale nie stety miałam dwa zagrożenia na koniec i wychowawczyni uświadomiła mi że mogę jeszcze raz powtarzać rok, bo mam do tego prawo.
przecież to oczywiste, jasne jak słońce.
zawsze tak jest i było.
Konto usunięte: Czy mogłabym się przenieść do jakiegoś innego liceum ale takiego dla dorosłych, bo znalazłam pracę a nie chce od wrzesnia codziennie chodzic do szkoły ;/ wolałam bym jak by była możliwość iść do LO dla dorosłych, bo nauka jest tylko co drugi weekend. CZY MOZNA WGL TAK ZROBIĆ CZY RACZEJ TRZEBA SKONCZYC LO NORMALNIE, a nie tak tylko weekendowo. ( a te liceum dla dorosłych to ostatnią klase zrobić) bo nie chce mi się już chodzić codziienie na rano !!
Możesz.

nie powinno być problemów, zwłaszcza, jeżeli przenosisz się do liceum zaocznego.