Witam :D
Na sam poczatek was pociesze zostal tydz wakacji :D
I od 1 wrzesnia do szkoly :P
Ale ten tydz mozna na maxa wykorzystac :D
Jakie macie plany ?? :D:D
lista tematów
:/ :/ strona 4 z 4
No ja nie wiem ale chyba to czy ktoś piję czy nie to jego osobista sprawa? Niech się każdy przyzna ile miał lat jak pierwszy raz się czegoś napił? sądzę że średnia to będzie jakieś 14 lat....
ale nie każdy chodzi pijany po ulicy ;] Są jeszcze ludzie którzy piją w kulturalny sposób :D :D
Konto usunięte: Poza tym prawnie mozesz wypić mając 18 lat więc niech ją złapią to będzie miała przerąbane
Oj nie będzie miała przerąbane, spiszą ją tylko i dostanie ewentualnie mandat za picie w miejscu publicznym, bo w domu to raczej nikt jej nie złapie ;)
aaPaulinka: ale nie każdy chodzi pijany po ulicy ;] Są jeszcze ludzie którzy piją w kulturalny sposób :D :D
Tak, a potem dają dupy w krzakach i nikt nie widzi. Faktycznie to jest kkulturalne

aaPaulinka: Oj nie będzie miała przerąbane, spiszą ją tylko i dostanie ewentualnie mandat za picie w miejscu publicznym,
Plus zawiadomią rodziców i szkołę :]
I bedzie miała metkę takiej ;]
Dawać dupy w krzakach można i bez bycia pod wpływem alkoholu.
Nawiązując jeszcze do tej wcześniejszej wypowiedzi:
Konto usunięte: Poza tym prawnie mozesz wypić mając 18 lat więc niech ją złapią to będzie miała przerąbane
Acha... to jak mam 17 lat i 11 miesięcy to po wypiciu będę się puszczała w krzakach, ale dzień po 18 urodzinach już nie?
Owszem, ale pijane małolaty są dużo łatwiejsze ;]
Potem taka się dziwi dlaczego jest w ciąży :O
aaPaulinka: Acha... to jak mam 17 lat i 11 miesięcy to po wypiciu będę się puszczała w krzakach, ale dzień po 18 urodzinach już nie?
A czy ja to stwierdziłam ?
Pisze jakie mogą być następstwa :]
A poza tym kończąc 18 lat stajesz się prawnie dorosła a to jest troche różnica