Kisiaa13
Kisiaa13
  22 Agosto 2008 (pierwszy post)

W szkole alkohol zabroniony :ziober: :ziober: !!!! Kłótnie :klotnia: i bójki :nfw: :mlotek: :krzeslo: :box: :box: :matrix: też!!!! Totalny obciach!!!
TYlko Grzeczne dziecko :cokolwiektojest: :cokolwiektojest: :cokolwiektojest:.
acha Pokazywanie języków kolegom :jezyk: :jezyk: :jezyk2: :jezyk2: także jest zabronione.
U nas jak ktoś zrobi coś z powyższych to musi odrazu przeprosić kolegę :sorry: :sorry: :sorry:. Co za obciach!!!
U nas w budzie to lol :lol: :lol2: :lol: :lol2:
A u was W szkole Jak jest??
Piszcie co jest u was w szkole.
I co o tym sądzicie.

OdZaawszeNaZaawsze
OdZaawszeNaZaawsze
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkole alkohol zabroniony !!!! Kłótnie i bójki też!!!! Totalny obciach!!! TYlko Grzeczne dziecko :cokolwiektojest: :cokolwiektojest: :cokolwiektojest:. acha Pokazywanie języków kolegom także jest zabronione. U nas jak ktoś zrobi coś z powyższych to musi odrazu przeprosić kolegę :sorry: :sorry: :sorry:. Co za obciach!!! U nas w budzie to lol A u was W szkole Jak jest?? Piszcie co jest u was w szkole. I co o tym sądzicie.

Co to ? ; o Oczopląsu idzie dostac
xhiphopx
xhiphopx
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoła jest do nauki a nie do bójek , czy picia alkoholu , osobiscie wole inne miejscowki na tego typu rzeczy.

ewidentnie zgadzam się.

powiedz mi, po co w ogóle chodzisz do szkoły? idź pod sklep, kup Tiera i dalej do meliny jeść i się pobić :and:
adrian90ck
adrian90ck
  23 Agosto 2008
w ogóle z choinki sie urwałaś ?
pinkmusic
pinkmusic
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A u was W szkole Jak jest??

nowa i jest zayebiście bo zawodówka :pavarotti:
Scypioniz
Scypioniz
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkole alkohol zabroniony

lepiej się dziecko ucz ,a nie pij alkohol :and:
Lukasz9102
Lukasz9102
  23 Agosto 2008

u mnie nawet luzy są nie powiem że nie ale alko nie ma =]

vToTylkoJav
vToTylkoJav
  23 Agosto 2008
Konto usunięte

u nas w szkole jak sie bija to w kiblach zeby nikt nie widzial albo po szkole... a jak pala to za szkola razem z woznym i nauczycielem od rusaka :ninja:
pattmi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
pattmi
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A u was W szkole Jak jest?? Piszcie co jest u was w szkole. I co o tym sądzicie.

ja nigdy nie musiałam nikogo przepraszać :D no może raz za to że chłopak całkiem przypadkiem dostał z ręki w oko :D
i dobrze że nie można tych rzeczy w szkole robić... wtedy to już w ogóle nie byłoby sensu chodzić do szkoły chyba że tylko dla wypicia piwa z koleżankami...
...żyj po cichutku, głośno niech to robią inni
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
aliassy
aliassy
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Totalny obciach!!!

aha.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co za obciach!!!

ahaaaa.

Konto usunięte
Konto usunięte: U nas w budzie to lol

mhm.

Konto usunięte

Nie, u mnie nie ma lola.

Konto usunięte
Konto usunięte: Piszcie co jest u was w szkole.

Przezroczyste drzwi do klas, kamery, w każdej sali jest podłączony mikrofon i kamera, aby dyrektor mógł widzieć co robimy.
6exMadziaaxe9
6exMadziaaxe9
  23 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Piszcie co jest u was w szkole.

u mnie w szkole panował porządek :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.