W szkole mamy sie uczyc dobRa ok:) ale czy po szkole np. zadanie domowe musi byc ? wystaRczy ze siedziemy przy nauce ksiązkach zeszytach itp pól dnia ;/ to chyba mozna sie zabawic po szkole isc na Piwko:P Wodeczke czemu nie ?:) xD jezeli ktos chce to niech sie uczy po szkole ale zeby to niebyl rozkaz od strony nauczyciela :/ nauczyciel = ` Masz obowiązek zRobic zadanie domowe `
lista tematów
Uczyc sie w szkole :P a po szkole bawic sie ?:P czy dalej sie uczyc ? strona 1 z 5
Ja nie mam prac domowych, a jeśli są [raz na ruski rok], to rodzice piszą w Meldebok'u że byłam zajęta, czy nie miałam czasu, albo po prostu robię, bo łatwe to jest.
Don't take life too seriously, you'll never get out alive.
Konto usunięte: W szkole mamy sie uczyc dobRa ok:) ale czy po szkole np. zadanie domowe musi byc ? wystaRczy ze siedziemy przy nauce ksiązkach zeszytach itp pól dnia ;/
no tu masz racje... to nie ma sensu, ze mamy sie uczyc na spr. niezapowiedziane kart. itp. i do tego jeszcze referaty, wypracowania i 5 spr. w jeden dzien.!
wpiszcie sobie na www.google.pl Gwara sląska i kur`` bydziesz wszystko miala czarno na bialo napisano !