mody922
mody922
  22 Agosto 2008 (pierwszy post)

W szkole mamy sie uczyc dobRa ok:) ale czy po szkole np. zadanie domowe musi byc ? wystaRczy ze siedziemy przy nauce ksiązkach zeszytach itp pól dnia ;/ to chyba mozna sie zabawic po szkole isc na Piwko:P Wodeczke czemu nie ?:) xD jezeli ktos chce to niech sie uczy po szkole ale zeby to niebyl rozkaz od strony nauczyciela :/ nauczyciel = ` Masz obowiązek zRobic zadanie domowe `

karmil007
karmil007
  22 Agosto 2008

dokladnie xD

Ariestria666
Ariestria666
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a kaj jo zrobil bląd gorolu ?!

Mmmm zajefajna jest gwara slaska :jezyk2:

Konto usunięte
Konto usunięte: zabawic po szkole isc na Piwko:P Wodeczke czemu nie

He he bo lepiej w trakcie lekcji na przerwie. :rotfl:
AvengedLove
AvengedLove
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkole mamy sie uczyc dobRa ok:) ale czy po szkole np. zadanie domowe musi byc ? wystaRczy ze siedziemy przy nauce ksiązkach zeszytach itp pól dnia ;/

jak jesteś cwany to nie musisz robić [;

Konto usunięte
Konto usunięte: to chyba mozna sie zabawic po szkole isc na Piwko:P Wodeczke czemu nie ?:)

Może na studiach, "Zią". :ziew:
I to tylko dla tych, co nic innego nie umieją.
madex1
madex1
  22 Agosto 2008

ja zawsze mam zadane duuzo ;/ przychodze ze sql czasem po 18 i mam odrobic to wszystko a na drugo dzien do sql na 7 30 ;/ :zonk: :wtf:

Ariestria666
Ariestria666
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zawsze mam zadane duuzo ;/ przychodze ze sql czasem po 18 i mam odrobic to wszystko a na drugo dzien do sql na 7 30 ;/

He he to wyobraz sobie ze ja codziennie bylam w chacie o 18 a do budy to i tak rano musialam wstawac bo wczesnie rano mialam autobus. Nieraz nawet juz o 4.45 mialam autobus.
pjester
pjester
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkole mamy sie uczyc dobRa ok:) ale czy po szkole np. zadanie domowe musi byc ? wystaRczy ze siedziemy przy nauce ksiązkach zeszytach itp pól dnia ;/ to chyba mozna sie zabawic po szkole isc na Piwko:P Wodeczke czemu nie ?:) xD jezeli ktos chce to niech sie uczy po szkole ale zeby to niebyl rozkaz od strony nauczyciela :/ nauczyciel = ` Masz obowiązek zRobic zadanie domowe `

nie masz na klawiature małego 'r'?
pjester
pjester
  22 Agosto 2008

klawiaturze*

saliVa666
saliVa666
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie masz na klawiature małego 'r'?

chyba za duzo shiftem sie bawił, i sie biedny zacina już z przyzwyczajenia ;]
a co do zadan domowych... to niestety są potrzebne aby nauczyciel mógł wyrobić z programem.. no chyba ze wolałbys siedzieć w szkole do 17 tak jak np. w Grecji, wtedy na bank nie dostaniesz zadania !
zdwdominika
zdwdominika
  22 Agosto 2008

Mnie tam w wakacje brakuje tych prac domowych. Powaznie. Nie mam nad czym usiasc pogłówkować.
Chociaz wiem, ze duzo narzekam w roku szkolnym z tego powodu.

saliVa666
saliVa666
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie tam w wakacje brakuje tych prac domowych.

a żebys wiedziała !
zdwdominika
zdwdominika
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a żebys wiedziała !

Teraz sie nudze i tylko wzrok psuje. ;P
Lecz jednak tryp na szybkich obrotach tez meczy.
zdwdominika
zdwdominika
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zawsze mam zadane duuzo ;/ przychodze ze sql czasem po 18 i mam odrobic to wszystko a na drugo dzien do sql na 7 30 ;/

To sobie wybraz, ze ja wychodze do szkoly o 7:30, lekcje od 8 do 16, wracam na obiad biegne na trening. w Domu jestem ok. godz 20 i to nie zawsze.
madex1
madex1
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: To sobie wybraz, ze ja wychodze do szkoly o 7:30, lekcje od 8 do 16, wracam na obiad biegne na trening. w Domu jestem ok. godz 20 i to nie zawsze.

No ja nie mowie ze w domu siedze jak wracam ze sql ...tez mam duzo zajec :and:
xXxGrzegorz1988xXx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
xXxGrzegorz1988xXx
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mody922

15 lat szczeniak i mu sie wodeczki zachcialo...
ciekawe gdzie wyladujesz za 10 lat...
czyzby w przydroznym kartonie?

6 dni temu o 19:17xBuziamCiex dodała Cię do czarnej listy.

5 sierpnia 2008Everything922 dodała Cię do czarnej listy.

30 lipca 2008MiSiaCzek15xD dodała Cię do czarnej listy.

uzak
uzak
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba mozna sie zabawic po szkole isc na Piwko:

a 18lat jest? :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.