Jeśli idziecie gdzieś do szkół - dalej. Jak wam podoba się nowa klasa? znacie już listy? jakich przedmiotów boicie się najbardziej?
lista tematów
Jak się podoba nowa klasa? strona 1 z 7
pamietam jak ja szlam do liceum, klasa wcale mi sie nie podobala...
ale pozniej nie bylo az tak źle...
zadnych przemiotów sie nie boimy :) wystarczy sie tylko uczyc...
Konto usunięte: Jeśli idziecie gdzieś do szkół - dalej. Jak wam podoba się nowa klasa? znacie już listy? jakich przedmiotów boicie się najbardziej?
jak szlam 1 dzien to bylam przerazona ... nieiwedzialam gdzie mam isc... z calej sql nikogo nie nzlaam...
klasa wydawala mi sie swietna ... ale w kwietniu( czyli po dlugim czasie) ukazali swoje prawidziwe obliczwe ;DD

Konto usunięte: Jeśli idziecie gdzieś do szkół - dalej. Jak wam podoba się nowa klasa? znacie już listy? jakich przedmiotów boicie się najbardziej?
jak w tamtym roku szlam to sie juz nie balam.. jak mialam isc do liceum to był strach.. pamietam .. miesiac przed juz spac nie moglam tak sie denerwowalam.. a pozniej okazalo sie ze mam najlepsza klase. oczywiscie.. wszedzie znajdzie sie jakas czarna owca. ale w sumie bylo spoko.. teraz mam tragiczną grupe na studiach.. rok z nimi chodzilam.. same baby w klasie.. jedna ciota.. w dodatku nie pamietam wiekszosci imion