estherRh
estherRh
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

chodził z Was ktoś albo chodzi do szkoły,w trybie zaocznym ,kiedy zaczyna sie w takiej szkole rok szkolny normalnie od wrzenia ?

deadlynightshade
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
deadlynightshade
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chodził z Was ktoś albo chodzi do szkoły,w trybie zaocznym ,kiedy zaczyna sie w takiej szkole rok szkolny normalnie od wrzenia ?

nie chodzilam.
od wrzesnia.
zajecia od 16.
www.deadlynightshade69.fotka.pl

N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]

-_-'

mówię nie!

piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
BossPiT
BossPiT
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: toki20Stce:chodziłem zaczyna sie normalnie a mozna zaczasc np od stycznia?

a do gimnazjum mozesz isc od stycznia o_O glupie pytanie, co do tematu za rok wybieram sie do takiego technikum
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  21 Agosto 2008

brat chodził normalnie od wrzesnia

domeenik
domeenik
  22 Agosto 2008

ja zapisałem sie do Cosinusa i pierwszy zjazd mam 6.09... Ale i tak nie bede chodzic na zajęcia:D

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zapisałem sie do Cosinusa i pierwszy zjazd mam 6.09... Ale i tak nie bede chodzic na zajęcia:D

Boze, to po co się zapisałeś ?:zonk:
Głupota ludzka mnie przeraża...
domeenik
domeenik
  22 Agosto 2008

po to sie zapisałem zeby mnie wojsko nie ścigało teraz na tym ostatnim poborze:p
I to wcale nie jest głupie zagranie bo jest to decyzja bardzo taktyczna:D

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: po to sie zapisałem zeby mnie wojsko nie ścigało teraz na tym ostatnim poborze:p I to wcale nie jest głupie zagranie bo jest to decyzja bardzo taktyczna:D

Kolejny słabeusz który się wojska boi ;]
domeenik
domeenik
  22 Agosto 2008

a tu Ciebie zdziwie i powiem ze sie mylisz!
Wygrał aspekt ekonomiczny...
Za szeregowca z poboru dostane ok200 zł tzw zoldu czy czegos tam... A za szeregowego zawodowego z własnej woli dostane ok 2000 i mieszkanie...przynajmniej tak w tv mówili... Czyli ktora opcja jest lepsza??

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.