Moj pierwszy temat na tym forum
Tak, tak podniecilam sie
Hej ;)
A wiec mam nadzieje, ze nie bylo jeszcze takich pytan, aczkolwiek niechce mi sie sprawdzac
1. Zakochaliscie sie kiedys w swoim nauczycielu?
2. Mozna obnizyc zachowanie uczniowi za to co robi po szokle?
3. Nauczyciel ma prawo wtracac sie w moje zycie prywatne? (to z jakim chlopakiem jestem itp?)
Dla nabijaczy:
Cieszycie sie, ze niedlugo do szkoly?
Chyba jednak na hyde mi lepiej idzie
Kultura ma byc
Jak nie to
Pozdrawiam ;) / Całuje ;****
Madzia.
lista tematów
O kurcze :w00t: strona 2 z 6
Ader: co to ma do tego, to prywatne życie nie widzę potrzeby ingerencji. To rodzice odpowiadać powinni za to co robi ich dziecko więc w tej kwestii obniżanie rzekomego zachowania to czysta paranoja
mi chodzilo o to ze jak palisz np za szkola za sklepem ktory jest blisko szkoly na przerwie, a jesli palisz na przystanku i akurat nauczyciel przejedzie to raczej nie powinien sie czepiam:)
Uwierz mi że można oO
Chodziłem do katolika...moja naauczycielka spotkała mnie na przystanku..z papierosem...PO SZKOLE...NA DRUGIM KOŃCU ŁODZI...a mimo wszystko zgłosiła to dyrektorowi, i dostałem za to pisemne upomnienie...co przyczyniło sie pozniej do mojego wyrzucenia z tej szkoly ;]
Konto usunięte: mi chodzilo o to ze jak palisz np za szkola za sklepem ktory jest blisko szkoly na przerwie, a jesli palisz na przystanku i akurat nauczyciel przejedzie to raczej nie powinien sie czepiam:)
w ten sposób bo pytanie było postawione ogólnikowo.
No to tak pod szkolą, w czasie trwania lekcji/przerwy zmienia to postać rzeczy :)
nie ;] uczyły mnie prawie same panie
można, aczkolwiek nie powinni obniżać za to ;]
Konto usunięte: 3. Nauczyciel ma prawo wtracac sie w moje zycie prywatne? (to z jakim chlopakiem jestem itp?)
oczywiście, że nie