Moj pierwszy temat na tym forum
Tak, tak podniecilam sie
Hej ;)
A wiec mam nadzieje, ze nie bylo jeszcze takich pytan, aczkolwiek niechce mi sie sprawdzac
1. Zakochaliscie sie kiedys w swoim nauczycielu?
2. Mozna obnizyc zachowanie uczniowi za to co robi po szokle?
3. Nauczyciel ma prawo wtracac sie w moje zycie prywatne? (to z jakim chlopakiem jestem itp?)
Dla nabijaczy:
Cieszycie sie, ze niedlugo do szkoly?
Chyba jednak na hyde mi lepiej idzie
Kultura ma byc
Jak nie to
Pozdrawiam ;) / Całuje ;****
Madzia.
lista tematów
O kurcze :w00t: strona 1 z 6
na szczeście nie bo nie było w kim
uważam, że zachowanie ucznia powinno się oceniać tylko podczas jego pobytu w szkole, bowiem po nią jest odpowiedzialny za siebie i nie jest zależny od szkolnego regulaminu itp.
Konto usunięte: Nauczyciel ma prawo wtracac sie w moje zycie prywatne? (to z jakim chlopakiem jestem itp?)
Nie. Nauczyciel nie ma żadnego prawda w to ingerować. Jego zadaniem jest przekazanie uczniowi wiedzy, ewentualna pomoc mu oczywiście na płaszczyźnie naukowo-wychowawczej.
to tam wracaj

zakochac nie ale kiedys podobal mi sie pan od w-f xD
chyba nie

ale pamietam ze mnie przylapala nauczycielka jak swirowalam na ulicy i dostalam bure od wychowaczyni i kare

troszke :P
ja sie ciesze ...
z 2 powodów ;p
1. 1 wrzesnia mam urodziny
2. mam juz 4 miesiące wakacji i zaczyna mi sie nudzic ..
nie, samych staruchów miałam

Chyba nie . ;p
Konto usunięte: Nauczyciel ma prawo wtracac sie w moje zycie prywatne? (to z jakim chlopakiem jestem itp?)
nieeee
tak,np jak zobacza jak palisz papierosy
Konto usunięte: 3. Nauczyciel ma prawo wtracac sie w moje zycie prywatne? (to z jakim chlopakiem jestem itp?)
nie powinien!!
chyba ze to jakis narkoman i probuje Cie przekonac ze to nie ten wlasciwy bo wpedzi Cie w nalog
zartujesz czy co??
a mi na Technice

Ader: uważam, że zachowanie ucznia powinno się oceniać tylko podczas jego pobytu w szkole, bowiem po nią jest odpowiedzialny za siebie i nie jest zależny od szkolnego regulaminu itp.
Czyli nie mieli prawa mi obnizac !
wroce ;) tylko narazie nie mam pomyslu na ambitny temat a nie ebde pisac "co mieliscie na kolacje"

sto lat, sto lat

wrazie jak bym Cie nie widziala juz ;p
Konto usunięte: 1. Zakochaliscie sie kiedys w swoim nauczycielu?
2. Mozna obnizyc zachowanie uczniowi za to co robi po szokle?
3. Nauczyciel ma prawo wtracac sie w moje zycie prywatne? (to z jakim chlopakiem jestem itp?)
nie
w mojej szkole tak

w mojej szkole nawet mnie rozdzielali z nim... rodzicow wzywali... bo w szkole nawet nie wolno trzymac sie za reke