lista tematów
Studia strona 1 z 2
Czy ktos z was chodzi na studia / ma zamiar chodzic w kierunku psychologi? Jak myslicie czy to dobry kierunek? Bardzo lubie pomagac ludziom i czuje ze naddawalabym sie do tego, bo jeszcze nie bylo takiej osoby ktorej nie udalo by mi sie pomoc, ale moja mama mowi ze to jest bezsensowne , oraz ze ten kierunek nie jest oplacalny. Co wy sadzicie na ten temat?
Są opłacalne. Tylko że nie wiem czy się dostaniesz bo przewaznie jest po 20 osób na miejsce jak nie wiecej ;]
Kierunek jest ciekawy, ale jak trafi się człowiek, któremu nie zdoła się pomóc, to można mieć okropne wyrzuty sumienia
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Ja jeszcze nie studiuje, ostatni rok w technikum..
Nie wiem, chyba dobry skoro chcesz na niego pójść.
Mój kumpel jest FIGHTERem, szkoda że nie ma takiego kierunku (ew. ochroniarstwo)
Mój kumpel też - tak on to nazywa 'pomoc'
Zawsze 'pomaga' do końca :D
Kumpel mówi, że zależy od 'zlecenia' - zależy komu 'pomaga'
Konto usunięte: Czy ktos z was chodzi na studia / ma zamiar chodzic w kierunku psychologi? Jak myslicie czy to dobry kierunek? Bardzo lubie pomagac ludziom i czuje ze naddawalabym sie do tego, bo jeszcze nie bylo takiej osoby ktorej nie udalo by mi sie pomoc, ale moja mama mowi ze to jest bezsensowne , oraz ze ten kierunek nie jest oplacalny. Co wy sadzicie na ten temat?
Psychologia to bardzo pożądany kierunek. Dlatego niestety trudno się na nią dostać bo jest dość oblegany. Sama psychologia jest ciekawa na chwilę obecną raczej nie trudno znaleźć prace po tym kierunku ale trzeba też spojrzeć na perspektywę czasu, że psychologów z wykształcenia będzie co raz więcej przez co rynek pracy będzie zasypany takimi pracownikami i szanse na zdobycie pożądanej pracy w tej dziedzinie będzie co raz mniejsze.
Marze o psychologii praktycznie od zawsze i mam zamiar studiować w tym kierunku.. ale zobaczymy jak wyjdzie, jestem świadoma tego jak będzie trudno ale wierze w siebie i swoje możliwości :)
Konto usunięte: Czy ktos z was chodzi na studia / ma zamiar chodzic w kierunku psychologi? Jak myslicie czy to dobry kierunek? Bardzo lubie pomagac ludziom i czuje ze naddawalabym sie do tego, bo jeszcze nie bylo takiej osoby ktorej nie udalo by mi sie pomoc, ale moja mama mowi ze to jest bezsensowne , oraz ze ten kierunek nie jest oplacalny. Co wy sadzicie na ten temat?
ja sie jeszcze uczę.
ja nie.
nie wiem czy dobry.
i jak t lubisz to nie patrz co mówi twoja mama