XBigGirlsDontCryX
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
XBigGirlsDontCryX
  20 Agosto 2008 (pierwszy post)

a właśnie! Zbliża się rok szkolny - a ja muszę ogarnąć podręczniki szkolne ;/ ehmmm - na samą myśl mnie trzęsawki przechodzą ;-)

Może macie do odsprzedania te używane przez Was ? Do szkoły średniej? Albo wiecie gdzie można kupić tanio i po rabacie? Nie kce mi się wydawać na nowe bo przecież to nie ma sensu!

Ależ mi sie nie kce nic lenia mam jak 150! ;/

Alicja w Krainie Czarów ;-)

XBigGirlsDontCryX
XBigGirlsDontCryX
  21 Agosto 2008
deadlynightshade
deadlynightshade: XBigGirlsDontCryX:Może macie do odsprzedania te używane przez Was ? Do szkoły średniej? Albo wiecie gdzie można kupić tanio i po rabacie? Nie kce mi się wydawać na nowe bo przecież to nie ma sensu! kazda szkola ma inne.

To przecież oczywiste, że każda ma inne.. dlatego podałam tytuły, których potrzebuje.. :)

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008
XBigGirlsDontCryX
XBigGirlsDontCryX: To przecież oczywiste, że każda ma inne.. dlatego podałam tytuły, których potrzebuje.. :)

Nie miałam takich książek :)
XBigGirlsDontCryX
XBigGirlsDontCryX
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: XBigGirlsDontCryX:-Geografia. Część 1. Zakres podstawowy Jest na allegro nawet za 1 zł

znalazłam NA bukeo.pl http://www.bukeo.pl/viewoffers.php?bookid=801 :) i choć odrobinkę droższe niż 1 zł. serwis widzę pierwszy raz na oczy - ale chyba nie jest zły ;D - a nio i pajączek jest super ;D

wykrzyknik
wykrzyknik
  21 Agosto 2008

To tego szukałaś ? Jakbym wiedział wcześniej czego szukasz to bym Ci napisal ze mam taka ksiazke, tylko ze ja okladke dopiero skojarzylem. No ale jak tam znalazlas to spoxik. Ja tez bede sie zaraz rozgladal za ksiazkami, wiec zobaczymy co tam maja. :D:D Juz jedna ksiazka mniej do kupienia.
P.s. Fajna fotka. :D Leci ocenka i zaproszenie. ;)

XBigGirlsDontCryX
XBigGirlsDontCryX
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: To tego szukałaś ? Jakbym wiedział wcześniej czego szukasz to bym Ci napisal ze mam taka ksiazke, tylko ze ja okladke dopiero skojarzylem. No ale jak tam znalazlas to spoxik. Ja tez bede sie zaraz rozgladal za ksiazkami, wiec zobaczymy co tam maja. :D:D Juz jedna ksiazka mniej do kupienia. P.s. Fajna fotka. :D Leci ocenka i zaproszenie. ;)

dlatego pytam użytkowników Forum - w kupie zawsze raźniej.. :-) a no i wiadomo im szybciej tym lepiej ;-) ;*

wykrzyknik
wykrzyknik
  21 Agosto 2008

Chyba Ci znalazłem książke do polskiego na tym Bukeo.pl... Nie wiem czy o tą ksiązke chodziło, no ale... chcialem pomóc. :D Buziak się należy. Hahaha... Łap linka. Jakby co to polecam się na przyszłość, a teraz idę na śniadanie. =] http://www.bukeo.pl/viewoffers.php?bookid=1147

XBigGirlsDontCryX
XBigGirlsDontCryX
  21 Agosto 2008

wykorzykniku dziękuję za pomoc.. z tego co zauważyłam.. fajny portalik.. pajączkowy;D

Smerfetka
Smerfetka
  25 Agosto 2008

Ej, a co jest lepsze do kupowania książek ? To bukeo.pl czy allegro.pl ? Na allegro chyba trzeba być dorosłym, więc lipa jak dla mnie... :/ Jeszcze tydzień i sql... ;( ;(

XBigGirlsDontCryX
XBigGirlsDontCryX
  25 Agosto 2008

bukeo.pl odkryłam w sumie niedawno szukając podrecznika, allegro jest znanym serwisem aczkolwiek musze przyznac ze bardzo podoba mi sie opcja zakupow na bukeo.pl i nie trzeba byc pelnoletnim :)

Kocieee
Kocieee
  26 Agosto 2008

Może macie do odsprzedania te używane przez Was ? Do szkoły średniej? Albo wiecie gdzie można kupić tanio i po rabacie?
Może Ci coś zanjdę :pavarott:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.