a właśnie! Zbliża się rok szkolny - a ja muszę ogarnąć podręczniki szkolne ;/ ehmmm - na samą myśl mnie trzęsawki przechodzą ;-)
Może macie do odsprzedania te używane przez Was ? Do szkoły średniej? Albo wiecie gdzie można kupić tanio i po rabacie? Nie kce mi się wydawać na nowe bo przecież to nie ma sensu!
Ależ mi sie nie kce nic lenia mam jak 150! ;/
lista tematów
Podręczniki potrzebne od zaraz - HelP Me!! Poratujcie! ;) strona 1 z 2
Alicja w Krainie Czarów ;-)
XBigGirlsDontCryX: a właśnie! Zbliża się rok szkolny - a ja muszę ogarnąć podręczniki szkolne ;/ ehmmm - na samą myśl mnie trzęsawki przechodzą ;-)
Może macie do odsprzedania te używane przez Was ? Do szkoły średniej? Albo wiecie gdzie można kupić tanio i po rabacie? Nie kce mi się wydawać na nowe bo przecież to nie ma sensu!
Ależ mi sie nie kce nic lenia mam jak 150! ;/
to Ty kupujesz książki? a gdzie samodzielne notatki? gdzie biblioteka? gdzie podziały się te lata? [mrgreen]
żartuję ;)
w każdej ksiegarni powinny być używane książki ;)
u mnie na poczatku roku sa sprzedawane ksiazki mlodszym klasom taki "jarmak"
Konto usunięte: XBigGirlsDontCryX:Może macie do odsprzedania te używane przez Was ? Do szkoły średniej? Albo wiecie gdzie można kupić tanio i po rabacie? Nie kce mi się wydawać na nowe bo przecież to nie ma sensu!
Każda szkoła ma inne. Poszukaj po antykwariatach albo allegro.
ja potrzebuję na pewno

-Geografia. Część 1. Zakres podstawowy
Autorzy: Kop J., Kucharska M.,...
:Wydawnictwo Szkolne PWN
Język polski. Słowa i teksty. Literatura i nauka o języku. Klasa 1.
Część 1 - do pracy w szkole. Zakres podstawowy i rozszerzony.
Autorzy:Klejnocki J., Łazińska B., Zdunkiewicz-Jedynak D.
o resztę w razie cio też będę pytała ;D
Alicja w Krainie Czarów ;-)
Najlepiej odkupić od kogoś z wyższych klas.
Antykwariat też jest wyjściem, ale tam jest o wiele drożej, bo sprzedawca też musi sobie na czymś zbić zysk. Jeżeli za oddaną książkę dają Ci 5zł a sprzedają za 15 to już lepiej jest sprzedać komuś i od kogoś właśnie odkupić.
poza tym u mnie w szkole zawsze był organizowany kiermasz używanych podręczników to idealne wyjście, bo książki masz od wyższych klas a i nie są one drogie
hm .
w każdej szkole są inne książki ;)
u mnie w szkole zawsze w drugim tygodniu września jest kiermasz podręczników i wszyscy są zadowoleni.
Aczkolwiek ja kupuję je już wcześniej od starszych .
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.