margotka
margotka
  4 Mayo 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Sardyn
Sardyn
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to się zgadza akurat:D

Ile wypijesz :>

Konto usunięte
Konto usunięte: surprise będzie :D

:wtf:
Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sie nie boje :d

Konto usunięte
Konto usunięte: surprise będzie :D

ja się zaczynam bać :szok2:

może będziemy oszukiwać Sardynku i pić połowę? :kv3:
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile wypijesz :>

zobaczysz :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte:

zaczynasz się bać ?;P
Sardyn
Sardyn
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: może będziemy oszukiwać Sardynku i pić połowę?

haha ;d zobaczymy ;p

dobra mykam bo usne jutro nad woda i sie utopie ;o dobranoc ;****
Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: haha ;d zobaczymy ;p

musimy uknuć jakiś szczwany plan :swir:

Konto usunięte
Konto usunięte: dobra mykam bo usne jutro nad woda i sie utopie ;o dobranoc ;****

no lepiej leć :P dobranoc ;***
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra mykam bo usne jutro nad woda i sie utopie ;o dobranoc ;****

dobranoc ;***

Konto usunięte
Konto usunięte: może będziemy oszukiwać Sardynku i pić połowę?

ja Wam dam... połowę :D
była umowa, że pijemy równo :P
Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja Wam dam... połowę :D była umowa, że pijemy równo :P

dobra dobra, ale ja bym za szybko odleciała :P przez to że nie lubię alkoholu, nie mam wprawy w jego piciu i niewiele mi wystarcza żebym się upiła ;P
musi być troszkę sprawiedliwie:P
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: przez to że nie lubię alkoholu, nie mam wprawy w jego piciu

to trenuj dziewczyno... na STUDIA przecież idziesz :lol: a myślisz, że co tam się robi ?:D
Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to trenuj dziewczyno... na STUDIA przecież idziesz a myślisz, że co tam się robi ?:D

zostaniesz moją nauczycielką? :lol2:
zwłaszcza na polibudzie podobno same pijaki :lol: może nawet alkohol polubię? :mrgreen:
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: zostaniesz moją nauczycielką?

ale w Gdansku juz bedzie za późno na naukę ;P teraz musisz trenować :D

Konto usunięte
Konto usunięte: zwłaszcza na polibudzie podobno same pijaki

bo większosc facetów :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: może nawet alkohol polubię?

Zapewne :D

Dobra ja też smigam już bo jutro mam troche latania i załatwiania...
dobranoc ;***
Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w Gdansku juz bedzie za późno na naukę ;P teraz musisz trenować :D

tak sama nie będę pić :P

Konto usunięte
Konto usunięte: bo większosc facetów

i to jest to najlepsze :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra ja też smigam już bo jutro mam troche latania i załatwiania... dobranoc ;***

ja też zaraz pójdę :P
dobranoc;***
OverMyHead
OverMyHead
  31 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tak sama nie będę pić :P

znajdź jakiegos kumpla z mocną głową :P

Konto usunięte
Konto usunięte: i to jest to najlepsze

żebyś wiedziała :lol2:

Już mam wszystkie papiery oprócz zaświadczenia z uczelni brata... bo dopiero dzisiaj się do nich dodzwonił...
Jammi1990
Jammi1990
  31 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Już mam wszystkie papiery oprócz zaświadczenia z uczelni brata... bo dopiero dzisiaj się do nich dodzwonił...

właśnie wróciłam z Gdańska i nic nie załatwiłam;/ jestem tak wściekła że muszę się teraz wyżalić:P w poniedziałek znowu muszę jechać...

najpierw poszłam do tego gmachu B bo na stronie PG jest napisane że tam trzeba zanosić te podania, tam powiedzieli że komisja jest przeniesiona i mam iść na wydział elektrotechniki i automatyki :nielapie: poszłam tam i się okazało że nic nie wiedzą że tam ma byc ta komisja i odesłali mnie do budynku WILiŚ, tam powiedzieli że nie ma tam tej komisji i że jestem kolejną osobą którą tam wysłali (!), zadzwonili gdzieś i sie okazało że komisja jest przeniesiona do Gmachu Głównego do pokoju któregoś tam, poszłam tam, i mi powiedzieli że tam nie przyjmują tych papierów i że je przyjmuje samorząd studencki i mam iść do jakiegoś budynku Bratniaka który był obok tych w których byłam najpierw, poszłam tam i było zamknięte :nielapie:

co oni tam mają za cholerną organizację! nikt nic nie wie, a komisja się rozpłynęła! to sobie pozwiedzałam politechnikę ;/ w poniedziałek albo wtorek najpierw do nich zadzwonię i się spytam gdzie dokładnie ta komisja jest i potem dopiero pojadę.
OverMyHead
OverMyHead
  31 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: najpierw poszłam do tego gmachu B bo na stronie PG jest napisane że tam trzeba zanosić te podania, tam powiedzieli że komisja jest przeniesiona i mam iść na wydział elektrotechniki i automatyki poszłam tam i się okazało że nic nie wiedzą że tam ma byc ta komisja i odesłali mnie do budynku WILiŚ, tam powiedzieli że nie ma tam tej komisji i że jestem kolejną osobą którą tam wysłali (!), zadzwonili gdzieś i sie okazało że komisja jest przeniesiona do Gmachu Głównego do pokoju któregoś tam, poszłam tam, i mi powiedzieli że tam nie przyjmują tych papierów i że je przyjmuje samorząd studencki i mam iść do jakiegoś budynku Bratniaka który był obok tych w których byłam najpierw, poszłam tam i było zamknięte

No chyba ich powaliło...:/
Niezła organizacja... brak słów po prostu...

Współczucia... nieźle sie musiałas nalatac..:/

Mam nadzieję, że jak pocztą wyśle to trafi tam gdzie trzeba... sami sobie przeniosą...
Jammi1990
Jammi1990
  31 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No chyba ich powaliło...:/ Niezła organizacja... brak słów po prostu... Współczucia... nieźle sie musiałas nalatac..:/ Mam nadzieję, że jak pocztą wyśle to trafi tam gdzie trzeba... sami sobie przeniosą...

no weź... ja to jeszcze w miarę przeżyję bo mogę jechać w przyszłym tygodniu, gorzej taka dziewczyna którą tam spotkałam... przyjechała chyba z daleka żeby to podanie złożyć, a jak ja spotkałam to była wkurzona bo nie załatwiła nic a musiała iść na ostatni pociąg;/
oni oszaleli chyba na tej PG... jakby przenieśli gdzieś to ok ale żeby przynajmniej ktoś wiedział gdzie. a nachodziłam sie też, bo ciągle w kółko, aż sie dziwię że wszędzie bez problemów trafiłam bo budynków tam w cholerę :woot:

poczta na pewno będzie łatwiej, sami sobie przeniosą :tak:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.