Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 191 z 256
ale w Gdansku juz bedzie za późno na naukę ;P teraz musisz trenować :D
bo większosc facetów

Zapewne :D
Dobra ja też smigam już bo jutro mam troche latania i załatwiania...
dobranoc ;***
Konto usunięte: Już mam wszystkie papiery oprócz zaświadczenia z uczelni brata... bo dopiero dzisiaj się do nich dodzwonił...
właśnie wróciłam z Gdańska i nic nie załatwiłam;/ jestem tak wściekła że muszę się teraz wyżalić:P w poniedziałek znowu muszę jechać...
najpierw poszłam do tego gmachu B bo na stronie PG jest napisane że tam trzeba zanosić te podania, tam powiedzieli że komisja jest przeniesiona i mam iść na wydział elektrotechniki i automatyki

co oni tam mają za cholerną organizację! nikt nic nie wie, a komisja się rozpłynęła! to sobie pozwiedzałam politechnikę ;/ w poniedziałek albo wtorek najpierw do nich zadzwonię i się spytam gdzie dokładnie ta komisja jest i potem dopiero pojadę.
Konto usunięte: najpierw poszłam do tego gmachu B bo na stronie PG jest napisane że tam trzeba zanosić te podania, tam powiedzieli że komisja jest przeniesiona i mam iść na wydział elektrotechniki i automatyki poszłam tam i się okazało że nic nie wiedzą że tam ma byc ta komisja i odesłali mnie do budynku WILiŚ, tam powiedzieli że nie ma tam tej komisji i że jestem kolejną osobą którą tam wysłali (!), zadzwonili gdzieś i sie okazało że komisja jest przeniesiona do Gmachu Głównego do pokoju któregoś tam, poszłam tam, i mi powiedzieli że tam nie przyjmują tych papierów i że je przyjmuje samorząd studencki i mam iść do jakiegoś budynku Bratniaka który był obok tych w których byłam najpierw, poszłam tam i było zamknięte
No chyba ich powaliło...:/
Niezła organizacja... brak słów po prostu...
Współczucia... nieźle sie musiałas nalatac..:/
Mam nadzieję, że jak pocztą wyśle to trafi tam gdzie trzeba... sami sobie przeniosą...
Konto usunięte: No chyba ich powaliło...:/
Niezła organizacja... brak słów po prostu...
Współczucia... nieźle sie musiałas nalatac..:/
Mam nadzieję, że jak pocztą wyśle to trafi tam gdzie trzeba... sami sobie przeniosą...
no weź... ja to jeszcze w miarę przeżyję bo mogę jechać w przyszłym tygodniu, gorzej taka dziewczyna którą tam spotkałam... przyjechała chyba z daleka żeby to podanie złożyć, a jak ja spotkałam to była wkurzona bo nie załatwiła nic a musiała iść na ostatni pociąg;/
oni oszaleli chyba na tej PG... jakby przenieśli gdzieś to ok ale żeby przynajmniej ktoś wiedział gdzie. a nachodziłam sie też, bo ciągle w kółko, aż sie dziwię że wszędzie bez problemów trafiłam bo budynków tam w cholerę

poczta na pewno będzie łatwiej, sami sobie przeniosą