margotka
margotka
  4 Mayo 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam już część papierów więc myslę, że najpóźniej wtorek i bede wysyłać poleconym priorytetem... spokojnie powinny dojśc ;) Ej NIP nam nie jest nigdzie potrzebny nie ?

dojdzie dojdzie:D ja jutro zawożę ;)
do akademika chyba nie, ale jeśli się będziesz starać o stypendium to raczej będzie potrzebny :tak:
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: do akademika chyba nie,

to dobrze... bo mnie kumpel wczoraj nastraszył, że np do Bydgoszczy do akademika potrzebny był... a ja wyrobionego nie mam...

Konto usunięte
Konto usunięte: ale jeśli się będziesz starać o stypendium to raczej będzie potrzebny

Raczej nie będe bo i tak szans nie mam na socjalne raczej... na naukowe tym bardziej :lol:
Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to dobrze... bo mnie kumpel wczoraj nastraszył, że np do Bydgoszczy do akademika potrzebny był... a ja wyrobionego nie mam

na stronie PG by chyba było napisane jakby tego wymagali:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Raczej nie będe bo i tak szans nie mam na socjalne raczej... na naukowe tym bardziej

naukowe dopiero na drugim roku;P jakbyś się postarała :pavarotti:
wiesz, tam jest dużo stypendiów, można składać, nie zaszkodzi a może sie uda :mrgreen:
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: na stronie PG by chyba było napisane jakby tego wymagali:)

No, ale czasem bym nie doczytała i by była kicha :D

tak czy siak lepiej sobie wyrobie na później...

Konto usunięte
Konto usunięte: można składać, nie zaszkodzi a może sie uda

No fakt... spróbować zawsze można ;P ale to się jeszcze zobaczy :D
Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No, ale czasem bym nie doczytała i by była kicha :D tak czy siak lepiej sobie wyrobie na później...

właściwie to możesz jeszcze sprawdzić, ja nie zwróciłam zbytniej uwagi bo ze 2 lata temu wyrobiłam ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: No fakt... spróbować zawsze można ;P ale to się jeszcze zobaczy :D

może się uda ;P
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009

No, ale gdyby było na pewno by było napisane na tej stronie gdzie jest spis dokumentów potrzebnych... a tam nie ma...

Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No, ale gdyby było na pewno by było napisane na tej stronie gdzie jest spis dokumentów potrzebnych... a tam nie ma...

no właśnie, czyli nie ma się czym martwić :)
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie, czyli nie ma się czym martwić :)

to dobrze ;)

jutro ide potwierdzić kopie dowodu... i wziąść ten spis rodziny czy jakos tak... i mojemu bratu zaswiadczenie z uczelni musza przysłac... i będzie wszystko:)

Pozdrów jutro PG ode mnie :D pamietam jak mojego wydziału znaleźć nie mogłam :D
Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jutro ide potwierdzić kopie dowodu... i wziąść ten spis rodziny czy jakos tak... i mojemu bratu zaswiadczenie z uczelni musza przysłac... i będzie wszystko:)

a to już prawie wszystko masz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Pozdrów jutro PG ode mnie :D pamietam jak mojego wydziału znaleźć nie mogłam :D

oki, nie ma sprawy :D
ja też na początku byłam zielona, ale podsłuchałam jak ludzie którzy szli przede mną mówili że idą najpierw na WILiŚ i poszłam za nimi :ziober2: jutro do innego budynku to muszę zanieść i mam nadzieję że trafię :D
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009

Znalazłam o tym nipie... jezeli nie mam to musze dostarczyć zaswiadczenie ze mnie nie ma w ewidencji... a jak mam to jakies tam inne zaswiadczenie...

Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Znalazłam o tym nipie... jezeli nie mam to musze dostarczyć zaswiadczenie ze mnie nie ma w ewidencji... a jak mam to jakies tam inne zaswiadczenie...

a to inne zaświadczenie też pewnie z US ? :woot:
dobrze że znalazłaś o tym bo potem byś juz raczej musiała osobiście to dowieźć :ninja:
OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a to inne zaświadczenie też pewnie z US ?

nooo...

Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze że znalazłaś o tym bo potem byś juz raczej musiała osobiście to dowieźć

gdybym miała kiedy ;]

a Ty to masz?
Jammi1990
Jammi1990
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: gdybym miała kiedy ;] a Ty to masz?

byś podrzuciła do mnie a ja do Gdańska :lol: zawsze byś zaoszczędziła 50 km :mrgreen:

ja mam zaświadczenie z US o braku dochodów w zeszłym roku i na tej kartce jest podany mój NIP
Sardyn
Sardyn
  30 Julio 2009

bry wieczór :p moge pozyczyc mojego nipa jak chcesz xD

OverMyHead
OverMyHead
  30 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: byś podrzuciła do mnie a ja do Gdańska zawsze byś zaoszczędziła 50 km

No, ale chodzi o to, że pewnie by mnie o tym nie poinformowali i nie byłoby już kiedy tego dostarczyć....

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam zaświadczenie z US o braku dochodów w zeszłym roku i na tej kartce jest podany mój NIP

noo o to chodzi :) a ja musze miec to drugie ;P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.