Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 189 z 256
Konto usunięte: Mam już część papierów więc myslę, że najpóźniej wtorek i bede wysyłać poleconym priorytetem... spokojnie powinny dojśc ;)
Ej NIP nam nie jest nigdzie potrzebny nie ?
dojdzie dojdzie:D ja jutro zawożę ;)
do akademika chyba nie, ale jeśli się będziesz starać o stypendium to raczej będzie potrzebny

to dobrze... bo mnie kumpel wczoraj nastraszył, że np do Bydgoszczy do akademika potrzebny był... a ja wyrobionego nie mam...
Raczej nie będe bo i tak szans nie mam na socjalne raczej... na naukowe tym bardziej

Konto usunięte: to dobrze... bo mnie kumpel wczoraj nastraszył, że np do Bydgoszczy do akademika potrzebny był... a ja wyrobionego nie mam
na stronie PG by chyba było napisane jakby tego wymagali:)
Konto usunięte: Raczej nie będe bo i tak szans nie mam na socjalne raczej... na naukowe tym bardziej
naukowe dopiero na drugim roku;P jakbyś się postarała

wiesz, tam jest dużo stypendiów, można składać, nie zaszkodzi a może sie uda

No, ale czasem bym nie doczytała i by była kicha :D
tak czy siak lepiej sobie wyrobie na później...
No fakt... spróbować zawsze można ;P ale to się jeszcze zobaczy :D
Konto usunięte: No, ale czasem bym nie doczytała i by była kicha :D
tak czy siak lepiej sobie wyrobie na później...
właściwie to możesz jeszcze sprawdzić, ja nie zwróciłam zbytniej uwagi bo ze 2 lata temu wyrobiłam ;)
może się uda ;P
No, ale gdyby było na pewno by było napisane na tej stronie gdzie jest spis dokumentów potrzebnych... a tam nie ma...
to dobrze ;)
jutro ide potwierdzić kopie dowodu... i wziąść ten spis rodziny czy jakos tak... i mojemu bratu zaswiadczenie z uczelni musza przysłac... i będzie wszystko:)
Pozdrów jutro PG ode mnie :D pamietam jak mojego wydziału znaleźć nie mogłam :D
Konto usunięte: jutro ide potwierdzić kopie dowodu... i wziąść ten spis rodziny czy jakos tak... i mojemu bratu zaswiadczenie z uczelni musza przysłac... i będzie wszystko:)
a to już prawie wszystko masz :D
oki, nie ma sprawy :D
ja też na początku byłam zielona, ale podsłuchałam jak ludzie którzy szli przede mną mówili że idą najpierw na WILiŚ i poszłam za nimi

Znalazłam o tym nipie... jezeli nie mam to musze dostarczyć zaswiadczenie ze mnie nie ma w ewidencji... a jak mam to jakies tam inne zaswiadczenie...