Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 122 z 256
ustny sie zda.
najgorsze że wyniki pisemnych będą dopiero 30 czerwca;/ polonistka dzisiaj stwierdziła że bez sensu że musimy tyle czekać i sie denerwować skoro matury muszą być sprawdzone (przynajmniej te z polskiego nie wiem jak z innych przedmiotów) do 24 maja. mogliby dać te wyniki chociaż 2 tygodnie wcześniej...
nie ma, przynajmniej być nie moze.
Pewnie jakieś zebrane od zdajacych, ale calosc nie.
Moja korepetytorka nawet mi nie podala przykladowych, bo podpisywala jakis swistek, ze zachowa tajemnice.
a w tym roku sa nowe zestawy.. ; )
Konto usunięte: nie ma, przynajmniej być nie moze.
Pewnie jakieś zebrane od zdajacych, ale calosc nie.
Moja korepetytorka nawet mi nie podala przykladowych, bo podpisywala jakis swistek, ze zachowa tajemnice.
a w tym roku sa nowe zestawy.. ; )
ale ich jest 50 podobno, więc zanim ja będę odpowiadał to już pewnie wszystkie będą wykorzystane i może trafię na jakiś który miał ktoś ze znajomych

Konto usunięte: najgorsze że wyniki pisemnych będą dopiero 30 czerwca;/ polonistka dzisiaj stwierdziła że bez sensu że musimy tyle czekać i sie denerwować skoro matury muszą być sprawdzone (przynajmniej te z polskiego nie wiem jak z innych przedmiotów) do 24 maja. mogliby dać te wyniki chociaż 2 tygodnie wcześniej...
oj, spojrz na to z innej strony, tyle Twojego, co sobie uzyjesz do 30czerwca, pozniej znow nauka do poprawki..

Znalazł już ktoś arkusz odpowiedzi z matmy dzisiejszej?? jest juz prawie 15 a jeszcze nic nie znalazłem
Jestem Polakiem więc
pisze po Polsku.
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,6601381,Matura_2009__matematyka___arkusze_i_rozwiazania.html
ale jeszcze rozwiązań nie ma
ale jeszcze rozwiązań nie ma
Jestem Polakiem więc
pisze po Polsku.
Konto usunięte: najgorsze że wyniki pisemnych będą dopiero 30 czerwca;/ polonistka dzisiaj stwierdziła że bez sensu że musimy tyle czekać i sie denerwować skoro matury muszą być sprawdzone (przynajmniej te z polskiego nie wiem jak z innych przedmiotów) do 24 maja. mogliby dać te wyniki chociaż 2 tygodnie wcześniej...
Nie mogą byc 2 tygodnie wcześnie z tegoż prostegoż powodu, ze znając wyniki mogłabyś mierzyc siły na zamiary i złożyłabyś na tyle uczelni czy kierunkó co daje mniej pieniedzorów dla szkół podczas rekrutacji - "Jak nie wiadomo o co chodzi, to ochodzi o kasę"
Gratuluje;)
A może jednak Nas wtajemniczysz??;>