Mam wielką prośbę pomóżcie napisać rozprawke na temat ,,co by było gdyby nie wynaleziono koła" ?
proszę mam to na polski
lub temat co by bylo gdy by zaczęto klonować ludzi? ;/
to ma być wstęp przykłady w rozwinięciu i na koniec zakończenie ;(
pomóżcie napisałam się więc plisss!!
lista tematów
Rozprawka
Szczerze powiedziawszy to łatwiejszego tematu rozprawki nigdy w życiu nie widziałem
w podstawówce dzieci bez problemu by ją napisały
w podstawówce dzieci bez problemu by ją napisały

bierzesz książkę, w której jest napisane jak pisać rozprawkę i tworzysz.
nikt za Ciebie nie napisze, a do matury to się ciągnie za Tobą.
nikt za Ciebie nie napisze, a do matury to się ciągnie za Tobą.
OMG.....co by było gdyby zaczęto klonować ludzi?????Napisz,że byłoby nudno bo wszyscy wyglądaliby tak samo mieliby takie same poglądy a tak każdy ma swoje zdanie
ogólnie wymyślaj są różne ksiązki....na necie poszukaj jest jak napisać rozprawkę
używaj często zwrotów moim zdaniem,uważam że,sądzę....zawsze miałam z tego 5 (chyba umiesz wyrazić swoje zdanie
)swoją drogą współczuje Ci nauczyciela bo tematy rozprawek są delikatnie mówiąc beznadziejne
szczególnie to o tym kole...
ogólnie wymyślaj są różne ksiązki....na necie poszukaj jest jak napisać rozprawkę
używaj często zwrotów moim zdaniem,uważam że,sądzę....zawsze miałam z tego 5 (chyba umiesz wyrazić swoje zdanie
)swoją drogą współczuje Ci nauczyciela bo tematy rozprawek są delikatnie mówiąc beznadziejne
szczególnie to o tym kole...
focus tematy sa jak najbardziej ciekawe... tylko wielu ludziom wyobraźni brakuje, by opisac to co myślą... póżniej mamy do czynienia z szarym tłumem, masa, która robi to, co zobacy w serialu albo zgodnie z nagodnka mediów... zamiast wypracować sobie własny poglad szukając odpowiedzi na nurtujący problem...
Konto usunięte: Mam wielką prośbę pomóżcie napisać rozprawke na temat ,,co by było gdyby nie wynaleziono koła" ?proszę mam to na polskilub temat co by bylo gdy by zaczęto klonować ludzi? ;/to ma być wstęp przykłady w rozwinięciu i na koniec zakończenie ;(pomóżcie napisałam się więc plisss!!
Wiesz co... za wiele to się nie napisałaś. Gdybyś przeczytała regulamin, wiedziałabyś, że my za ciebie pracy nie będziemy pisać.