lista tematów
Matematyka Matura ... 2009
Jutro pisze\my próbną mature z Matematyki (może nie wszyscy) ale ma ktoś może jakiś przeciek co do pytań ?? co będzie itp ... pzdr
tak jasne znam odpowiedzi

Bisexuality immediately doubles your chances for a date on Saturday night.
to zapodaj,
nie napisałem tego aby Cię to rozbawiło , bo jeśli chodzi o Polske to Matura jest taka sama lecz w niektórych miastach są inaczej Dni poustawiane i Ci co pisali w piątek Próbną mature z j.polskiego to oni pisali np. j.ang ... You know ocb ? :] Dlatego moja koleżanka (nie z mojego miasta) miała dziś mature z j.polskiego i wszystkie do niej odpowiedzi ... pozdro !
nie napisałem tego aby Cię to rozbawiło , bo jeśli chodzi o Polske to Matura jest taka sama lecz w niektórych miastach są inaczej Dni poustawiane i Ci co pisali w piątek Próbną mature z j.polskiego to oni pisali np. j.ang ... You know ocb ? :] Dlatego moja koleżanka (nie z mojego miasta) miała dziś mature z j.polskiego i wszystkie do niej odpowiedzi ... pozdro !
chyba sobie żartujesz?
poza tym to jest matura próbna nie martw się o punkty.
poza tym to jest matura próbna nie martw się o punkty.
Bisexuality immediately doubles your chances for a date on Saturday night.
Jesteś w klasie maruralnej więc jesteś pełnoletnim, (teoretycznie) dorosłym człowiekiem, więc powinieneś wiedzieć że próbna matura w gruncie rzeczy ma Ci uświadomić czego nie umirsz i jak to wszystko wygląda, a Ty szukasz przecieków... 

haha nie mam zamiaru się o to martwić omg xD
Konto usunięte: Jesteś w klasie maruralnej więc jesteś pełnoletnim, (teoretycznie) dorosłym człowiekiem, więc powinieneś wiedzieć że próbna matura w gruncie rzeczy ma Ci uświadomić czego nie umirsz i jak to wszystko wygląda, a Ty szukasz przecieków...
ja już doskonale wiem co umiem , a czego nie ... a przecieków szukam bo moi "Mądrzy" nauczyciele postanowili dawać za to oceny ...

!