dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

Łatwiej się dostać do liceum czy technikum?
Która z szkół ma większe wymagania?
Która ze szkół wydaje Wam się lepsza?

Kim chcesz zostać w przyszłości? ? jaki zawód najbardziej Cię interesuje ?
Czy zawsze kierowałeś/Aś się tym że robisz to dla zawodu ? (chodzi o uczenie się ? )

Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Łatwiej się dostać do liceum czy technikum? Która z szkół ma większe wymagania? Która ze szkół wydaje Wam się lepsza? Kim chcesz zostać w przyszłości? ? jaki zawód najbardziej Cię interesuje ? Czy zawsze kierowałeś/Aś się tym że robisz to dla zawodu ? (chodzi o uczenie się ? )

technikum
jedno i drugie
jak dla mnie LO
prokurator
tak

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

Dylaq
Dylaq
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Która ze szkół wydaje Wam się lepsza?

Oczywiście że Technikum

Konto usunięte
Konto usunięte: Kim chcesz zostać w przyszłości? ? jaki zawód najbardziej Cię interesuje ?

Chcę być kimś związanym z motoryzacją, Kim? jeszcze nie wiem.

Konto usunięte
Konto usunięte: Która z szkół ma większe wymagania?

zależy od poziomu...
eciasty
eciasty
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Łatwiej się dostać do liceum czy technikum?

technikum.

Konto usunięte
Konto usunięte: Która z szkół ma większe wymagania?

liceum

Konto usunięte

liceum.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kim chcesz zostać w przyszłości? ? jaki zawód najbardziej Cię interesuje ?

prawnik/historyk.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zawsze kierowałeś/Aś się tym że robisz to dla zawodu ? (chodzi o uczenie się ? )

Nie.
Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Łatwiej się dostać do liceum czy technikum? Która z szkół ma większe wymagania? Która ze szkół wydaje Wam się lepsza?

technikum
liceum
liceum
:mrgreen:
gosiaczek0032
gosiaczek0032
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Łatwiej się dostać do liceum czy technikum? Która z szkół ma większe wymagania? Która ze szkół wydaje Wam się lepsza?

łatwiej do technikum:)
liceum
liceum;p wyższy poziom nauczania;p
dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008
Zielinek34
Zielinek34: prokurator

oo bardzo interesujący zawód :)
dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008

a mi się jakoś wydawało że trudniej do technikum :D chyba nie dzisiejsza jestem :crylol:

AroundMyLife
AroundMyLife
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Łatwiej się dostać do liceum czy technikum? Która z szkół ma większe wymagania? Która ze szkół wydaje Wam się lepsza? Kim chcesz zostać w przyszłości? ? jaki zawód najbardziej Cię interesuje ? Czy zawsze kierowałeś/Aś się tym że robisz to dla zawodu ? (chodzi o uczenie się ? )

technikum
w liceum sa same przedmioty z gimnazjum,3 przedmioty rozszerzone,a etchnium sa tez 3 lub 2 przedmioty rozszerzxone i jeszcze dodatkowow przedmioty zawodowe-mysle,ze obydwie szkoly maja takie same wymagania
technikum
jeszcze nie wiem
nie
gosiaczek0032
gosiaczek0032
  19 Agosto 2008

w sumie z jednej strony dobrze isc do technikum ma sie zawod odrazu i mozna pisac mature;p ale ja wole sie meczyc w liceum;p mimo to:D

Kamaa08
Kamaa08
  19 Agosto 2008
Konto usunięte

łatwiej się dostać do technikum
to zalezy od szkoły, ale częściej trudniej jest w liceum.
to zalezy, czy ktos chce iśc na studia czy nie. bo jak tak to po co kisnąc 4 lata w technikum jak mozna 3 w liceum :and:

nic mnie nie interesuje poza fotografią :and: ale na zarządzanie chyba pójdę...
nigdy się tym nie kierowałam, a szkoda...
Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: oo bardzo interesujący zawód :)

ale czy się uda - nie wiem :P
moją alternatywą jest policja

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  19 Agosto 2008
Konto usunięte

ja chcem zosstac zlodziejem najbardziej oplacalny zawod

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zawsze kierowałeś/Aś się tym że robisz to dla zawodu ? (chodzi o uczenie się ? )

:tak:

Konto usunięte

ta z ktora ma sie uklady:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Łatwiej się dostać do liceum czy technikum?

technikum
kfiatuch666
kfiatuch666
  19 Agosto 2008

Ja bym wybrała technikum :)
aczkolwiek mówią, że LO jest lepsze .

Konto usunięte
Konto usunięte: Kim chcesz zostać w przyszłości? ? jaki zawód najbardziej Cię interesuje ? Czy zawsze kierowałeś/Aś się tym że robisz to dla zawodu ? (chodzi o uczenie się ? )

Może informatyk, germanistyk, a co do uczenia się to tylko te dwa przedmioty :D
Amibia
Amibia
  19 Agosto 2008
Konto usunięte

tak samo trudno, myślę.
tak samo.
technikum.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kim chcesz zostać w przyszłości? ? jaki zawód najbardziej Cię interesuje ? Czy zawsze kierowałeś/Aś się tym że robisz to dla zawodu ? (chodzi o uczenie się ? )

nic mnie nie interesuje i nie mam zielonego pojęcia, co z moją przyszłością mam zrobić.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.