Szkoła to drugi dom, jednak często nauczyciele nie dają rady z uczniami.I ten gniew przekładają na innych ludzi nie związanych z sytuacją
Czy zwiększenie liczby psychologów i psychiatrów pomogłoby opanować tłum złych nastolatków?
Jak wyobrażasz sobie szkołę za 10 lat?
Będziesz się bal/a posłać tam dziecko? - czy realia Waszym zdaniem pokazują świetlaną przyszłość ?
lista tematów
fotka.CODE.v2: strona 2 z 3
Konto usunięte: Czy zwiększenie liczby psychologów i psychiatrów pomogłoby opanować tłum złych nastolatków?
nie.
boje sie myslec wrecz.
Konto usunięte: Będziesz się bal/a posłać tam dziecko? - czy realia Waszym zdaniem pokazują świetlaną przyszłość
zawsze bede się bać.
Konto usunięte: Czy zwiększenie liczby psychologów i psychiatrów pomogłoby opanować tłum złych nastolatków?
Jak wyobrażasz sobie szkołę za 10 lat?
Będziesz się bal/a posłać tam dziecko? - czy realia Waszym zdaniem pokazują świetlaną przyszłość ?
Zdecydowanie nie... u mnie w szkole byl jeden psycholog i zawsze jak mielismy z nim lekcje to gadal ze nie wolno palic
polska szkola bedzie jak teraz w ameryce
tak... bede sie bala... a jak o tym mysle to juz sie boje chociaz do dziecka to mi daleko
wiesz co?to jest śmieszne,że uczniowie grożą nauczycielom,że ich nie szanują,moim zdaniem,to takich od razu powinno się wywalać...aż w końcu jakaś część chociaż zaczęła by się bać i byłby spokój
nie wybrażam sobie,naprawdę ... chyba moim dzieciom zafunduje nauczyciela,który będzue ich uczył w domu..
Tłumu złych nauczycieli nic nie pokona :D
Nie mam pojęcia, ale chyba źle .
Też nie mam pojęcia :)
Zwiększenie liczby specjalistów jeszcze nie poprawi sytuacji w szkołach.
Należałoby zaszczepić w młodych ludziach chęć rozmowy o problemach - zaprzestanie tłumienia ich i rozwiązywanie każdego konfliktu 'na pięści'
Nadejdzie w końcu przełom, który coś dobrego do szkół wprowadzi.
Konto usunięte: Będziesz się bal/a posłać tam dziecko? - czy realia Waszym zdaniem pokazują świetlaną przyszłość ?
Postaram się wybrać dziecku taką szkołę, gdzie nie będę bała się wysyłać go rankiem do szkoły ;)
spread my wings and fly hold my head up high
a co Ty tu robisz?

Ajra: Zwiększenie liczby specjalistów jeszcze nie poprawi sytuacji w szkołach.
Należałoby zaszczepić w młodych ludziach chęć rozmowy o problemach - zaprzestanie tłumienia ich i rozwiązywanie każdego konfliktu 'na pięści'
jednak bez nich nie ma takiej możliwości, większości poświęca się za mało czasu i zlekceważenia