Szkoła to drugi dom, jednak często nauczyciele nie dają rady z uczniami.I ten gniew przekładają na innych ludzi nie związanych z sytuacją
Czy zwiększenie liczby psychologów i psychiatrów pomogłoby opanować tłum złych nastolatków?
Jak wyobrażasz sobie szkołę za 10 lat?
Będziesz się bal/a posłać tam dziecko? - czy realia Waszym zdaniem pokazują świetlaną przyszłość ?
lista tematów
fotka.CODE.v2: strona 1 z 3
Konto usunięte: Czy zwiększenie liczby psychologów i psychiatrów pomogłoby opanować tłum złych nastolatków?
Niee
Nie wyobrażam :szok2:
tak!
hmm...no nie wiem

Konto usunięte: Czy zwiększenie liczby psychologów i psychiatrów pomogłoby opanować tłum złych nastolatków?
watpie, psycholog swoje, nastolatek swoje..
przeciez w 2012 koniec swiata

najpierw musze to dziecko miec ;)
raczej się niewiele zmieni, z opowiadań ojca i dziadka, jest w 60-80% tak samo,
chociaż prawdopodobne, że coraz wiecej dzieci bedzie zaczynało nauke wcześniej i bedzię wiekszy nacisk na języki...
Konto usunięte: Będziesz się bal/a posłać tam dziecko? - czy realia Waszym zdaniem pokazują świetlaną przyszłość ?
nie, przecież się uczyć musi, nie chce nieuka w rodzinie

a pozatym to nie bedzie jakieś zadupie na końcu miasta...
Ja tu zrobię Meksyk.
@dnmMili:
może pozapisuj pomysly na kartce a potem załóż jeden temat zamiast 10 ; o
Jak wyobrażasz sobie szkołę za 10 lat?
ja polecam terapie z rodzicamim, no chyba, ze ich brak
Konto usunięte: Będziesz się bal/a posłać tam dziecko? - czy realia Waszym zdaniem pokazują świetlaną przyszłość ?
tam czyli do szkoly czy do psychologa? ; o
nie
nie wyobrażam...
pewnie tak
jakiego przedmiotu? :D
...żyj po cichutku, głośno niech to robią inni
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...