jest ktos moze na forum co poszedl na studia humanistyczne? mam pytanie, czy brali wam pod uwage oceny ze swiadectwa czy bardziej liczyla sie raczej matura? i czy idac na studia humanistyczne patrza na oceny te co ida mi na swiadectwo po 2 klasie czyli np. chemia, fizyka, geografia, PO itp.?
lista tematów
odnosnie studiow
na żadne oceny się nie patrzy.
Liczy się Twój wynik maturalny.
Świadectwo z III klasy jest pro forma.
Konto usunięte: jest ktos moze na forum co poszedl na studia humanistyczne? mam pytanie, czy brali wam pod uwage oceny ze swiadectwa czy bardziej liczyla sie raczej matura? i czy idac na studia humanistyczne patrza na oceny te co ida mi na swiadectwo po 2 klasie czyli np. chemia, fizyka, geografia, PO itp.?
Nie nie patrzą po 2 klasie bo oni biorą tylko świadectwo ukończenia szkoły no i to ile na maturce pkt. miałaś. A co Ty już takie pytania zadajesz 91 rocznik...
Konto usunięte: Nie nie patrzą po 2 klasie bo oni biorą tylko świadectwo ukończenia szkoły no i to ile na maturce pkt. miałaś. A co Ty już takie pytania zadajesz 91 rocznik...
no bo mi sie w tym roku konczy az 7 przedmiotow i te oceny ida na swiadectwo maturalne, wiec chcialam jak najlepsze oceny miec ^^ ale skoro nie biora pod uwage, to chyba jak wyjde na trojki to zle nie bedzie?
Konto usunięte: no bo mi sie w tym roku konczy az 7 przedmiotow i te oceny ida na swiadectwo maturalne, wiec chcialam jak najlepsze oceny miec ^^ ale skoro nie biora pod uwage, to chyba jak wyjde na trojki to zle nie bedzie?
może mieć równie dobrze i same dwóje. Matura jest podstawą do studiowania ;-)
Konto usunięte: no bo mi sie w tym roku konczy az 7 przedmiotow i te oceny ida na swiadectwo maturalne, wiec chcialam jak najlepsze oceny miec ^^ ale skoro nie biora pod uwage, to chyba jak wyjde na trojki to zle nie bedzie?
No to jeszcze zależy gdzie idziesz , bo może być np. konkurs świadectw. Ale ogólnie raczej nie biorą pod uwagę swiadectwa , musi być tylko ,że szkołe ukończyłaś.