Witam Wszystkich, Jestem pierwszy raz na tym forum i chciałabym uzyskać jakieś trafne i mądre odpowiedzi na mój temat. W jaki sposób dbacie o swoje zdrowie? Jak ważne jest ono dla Was? Czy je szanujecie? I dlaczego? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) Pozdrawiam
lista tematów
Waszym zdaniem...
zagniewani: W jaki sposób dbacie o swoje zdrowie? Jak ważne jest ono dla Was? Czy je szanujecie? I dlaczego? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) Pozdrawiam
Moim zdaniem każdy sądzi, że dba o zdrowie, a jest odwrotnie.
Ja nie dbam o zdrowie, nie szanuje je. Może dlatego, że jestem rzadko chora. Moja koleżanka, gdy ma po kimś się napić napoju to pyta się czy boli tą osobę gardło.
24.XII.2010
zagniewani: Witam Wszystkich, Jestem pierwszy raz na tym forum i chciałabym uzyskać jakieś trafne i mądre odpowiedzi na mój temat. W jaki sposób dbacie o swoje zdrowie? Jak ważne jest ono dla Was? Czy je szanujecie? I dlaczego? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) Pozdrawiam
skoro to jest twoja praca to skad my may wiedziec jak ty dbasz o swoje zdrowie i jaka jest twoja opinia? chyba ze jej nie masz i liczysz ze ktos z nas poda ci gotowe argumetny przyklady .... a ty tylko to ladnie przepiszesz