zagniewani
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
zagniewani
  13 Octubre 2008 (pierwszy post)

Witam Wszystkich, Jestem pierwszy raz na tym forum i chciałabym uzyskać jakieś trafne i mądre odpowiedzi na mój temat. W jaki sposób dbacie o swoje zdrowie? Jak ważne jest ono dla Was? Czy je szanujecie? I dlaczego? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) Pozdrawiam

Liberty1991
Liberty1991
  13 Octubre 2008

Szkoła? Prędzej Hydepark i Moda i Uroda

zagniewani
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
zagniewani
  13 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoła? Prędzej Hydepark i Moda i Uroda

tak, bo to jest temat na prace
bomigoraco
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 82
bomigoraco
  13 Octubre 2008
zagniewani
zagniewani: W jaki sposób dbacie o swoje zdrowie? Jak ważne jest ono dla Was? Czy je szanujecie? I dlaczego? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) Pozdrawiam

Moim zdaniem każdy sądzi, że dba o zdrowie, a jest odwrotnie.
Ja nie dbam o zdrowie, nie szanuje je. Może dlatego, że jestem rzadko chora. Moja koleżanka, gdy ma po kimś się napić napoju to pyta się czy boli tą osobę gardło.

24.XII.2010 :zakochany:

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  13 Octubre 2008
zagniewani
zagniewani: W jaki sposób dbacie o swoje zdrowie?

nie pale i nie pija
ćwiczę ..prowadza aktywny tryb życia
...Ignorance is bliss...
denatka
denatka
  13 Octubre 2008

Staram sie zdrowo odzywiać. Nie truje sie.

justisssia
justisssia
  13 Octubre 2008

Nie palę. :ninja: .

madzia88m
madzia88m
  13 Octubre 2008
zagniewani
zagniewani: Witam Wszystkich, Jestem pierwszy raz na tym forum i chciałabym uzyskać jakieś trafne i mądre odpowiedzi na mój temat. W jaki sposób dbacie o swoje zdrowie? Jak ważne jest ono dla Was? Czy je szanujecie? I dlaczego? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) Pozdrawiam

skoro to jest twoja praca to skad my may wiedziec jak ty dbasz o swoje zdrowie i jaka jest twoja opinia? chyba ze jej nie masz i liczysz ze ktos z nas poda ci gotowe argumetny przyklady .... a ty tylko to ladnie przepiszesz
denatka
denatka
  13 Octubre 2008

Odpowiedni czas przeznaczam na sen.

Pierw jest czas na obowiązki, potem na przyjemności.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.