xANIOLCIEMNOSCIxx
xANIOLCIEMNOSCIxx
  11 Octubre 2008 (pierwszy post)

Potrzebne czy nie ??
czy nauczyciele maja prawo nam mowic w co sie ubierac ?
gdzie robic kolczyki?
czy farbowac wlosy ??
nasz wyglad. nie ich sprawa ;/ a we wszystko sie wpie...
;/

Hideo
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 15
Hideo
  12 Octubre 2008

Mundurki są do niczego.
Co do noszenia tego i owego to nauczyciele nic nie mogą i nie powinni, jedynie etyka szkoły może zabraniac itp.
Pójdziecie na jakiś Oxford to bedziecie w mundurkach latać nawet będąc już dorosli.
A z cwiekami i kolczykami na twarzy to chyba tam nie przyjmują.
Wszystko zalezy od szkoły, ja chodzilem starym systemem czyli 8klas podstawówki i w wieku 15lat jak poszedłem do zawodowki, to jeden łysy koles mial duże kolczyki w uszach a starej daty dyrektor szkoly tak go targał za uszy ze by je mu poprzerywał.
Gdzie nie mial prawa, i tak temu dyrkowi nic nie zrobili, a koles mial nauczkę zeby do szkoły z kolczykami nie przyłazić. :skok:

Ale Gimnazjalistki, tak do was teraz będzie; te miniówki to w szkole sobie darujcie, a gołe pępki zakryjcie bo w tym wieku to naprawdę jeszcze za wczesnie, a w szkole to juz nie przystoi.
A do farby i makijazu nic nie mam, jak wam starzy pozwalają i nie szkoda wam młodej cery. Wasza sprawa :zawik: :skok3:

xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  12 Octubre 2008
Prinz
Prinz: nabijaczka!

brzydal! :dd
nieplanowana
nieplanowana
  12 Octubre 2008

nie musze juz tego nosic ;d

milusiaAnetka
milusiaAnetka
  12 Octubre 2008
mundurki moim zdaniem są nie potrzebne ...po co to komu ??

:evil: :evil: :kv3: :w00t: :jezyk:
WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: po co to komu ??

żeby dzieci nie odpiedalały się jak prostytutki spod latarni do szkoły :tak:
What3v3r
What3v3r
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebne czy nie

nie wiem, mnie to nie dotyczy :mrgreen:
martuskalks
martuskalks
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebne czy nie ?? czy nauczyciele maja prawo nam mowic w co sie ubierac ? gdzie robic kolczyki? czy farbowac wlosy ?? nasz wyglad. nie ich sprawa ;/ a we wszystko sie wpie...

Według mnie nie.
Nie, bo oni mogą się ubierać w co chcą.
Tam gdzie Ci się podobają.
Jeśli chcesz to sobie farbuj.
Tacy już są.
FeelMusicalPower
FeelMusicalPower
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebne czy nie ??

Nie..
Ja naszczęście już nie mam tych mundurków..
denatka
denatka
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: otrzebne czy nie ?? czy nauczyciele maja prawo nam mowic w co sie ubierac ? gdzie robic kolczyki? czy farbowac wlosy ?? nasz wyglad. nie ich sprawa ;/ a we wszystko sie wpie... ;/

Chcesz odstraszac yglądem?
:zonk:
pauline321
pauline321
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebne czy nie ?? czy nauczyciele maja prawo nam mowic w co sie ubierac ? gdzie robic kolczyki? czy farbowac wlosy ?? nasz wyglad. nie ich sprawa ;/ a we wszystko sie wpie... ;/

potrzebne.
Mają prawo wymagac schludnego wygladu.
w uszach kolczyki.
farbowac? moim zdaniem tak ale nie na jakies krzykliwe kolory typu zielony czy rozowy.
katarinka1313
katarinka1313
  12 Octubre 2008
my musimy nosic mundurki a nauczyciele ubierają sie jak chcą to nie jest sprawiedliwe:nie:
L3Xa
L3Xa
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebne czy nie ?? czy nauczyciele maja prawo nam mowic w co sie ubierac ? gdzie robic kolczyki? czy farbowac wlosy ?? nasz wyglad. nie ich sprawa ;/ a we wszystko sie wpie...

niem a pokazu mody
oni nie rozkazuja.kto iny wymyslil mundurki
u piercera
po co
ta i latac po szkole z golymi brzuchami i pokazywac chwalic sie nowa bluza za 200zl:zonk:
KamiQa
KamiQa
  12 Octubre 2008
Konto usunięte

Wg mnie potrzebne. Zwłaszcza w gimnazjach gdzie na 15 latkach jest najwięcej gwałtów. Same prowokują a potem oskarżają. No bo sory ale jak 15 latka ma na twarzy kilo tapety ubiera króciutkie spódniczki chodza na dyskoteki piją palą to każdy facet weźmie ją za starszą. ;x
Wg mnie szkoła to nie wybieg mody. Tam mamy się czegoś nauczyć. Np szacunku do samych siebie. Głownie przez ubiór. Ogólnie te mundurki u nas to pomysł nie udany bo nie wiem ale każą nosić nie każą zaś każą. masakra jakaś.
co do kolczyków tatuaży. Na to zawsze jest czas. Lepiej w gimnazjum nie mieć zadnego kolczyka przemysleć dokładnie to gdzie chcemy mieć niż podziurawić się a po tygodniu ma się nam to znudzić.
ZgadujKimJestem
ZgadujKimJestem
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebne czy nie ?? czy nauczyciele maja prawo nam mowic w co sie ubierac ? gdzie robic kolczyki? czy farbowac wlosy ?? nasz wyglad. nie ich sprawa ;/ a we wszystko sie wpie... ;/

potrzebne
mają prawo, bo... takie jest prawo
kolczyki można robić wszędzie
farbować też można :tak:
ZgadujKimJestem
ZgadujKimJestem
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: my musimy nosic mundurki a nauczyciele ubierają sie jak chcą to nie jest sprawiedliwe

może dlatego, że nauczyciele nie noszą wyzywających ciuchów odsłaniających pół tyłka, brzucha i cały dekolt... :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.