Dorqa
Dorqa
  11 Octubre 2008 (pierwszy post)

Powiedzcie mi jaki sens jest iść do liceum policyjnego skoro zeby wstapic do policji wystarczy miec byle jakie liceum ukonczone z matura ?

Gabrysia0312
Gabrysia0312
  11 Octubre 2008

W Polsce nic nie ma sensu

MisiaV
MisiaV
  11 Octubre 2008

lepiej tam przygotowują do tej pracy :woot:

ET22driver
ET22driver
  11 Octubre 2008
Dorqa
Dorqa: Powiedzcie mi jaki sens jest iść do liceum policyjnego

Żaden :mrgreen:
aaPaulinka
aaPaulinka
  11 Octubre 2008
Dorqa
Dorqa: Powiedzcie mi jaki sens jest iść do liceum policyjnego

Żeby iść do policji musisz przejść test sprawnościowy. W liceum policyjnym bardzo dobrze Cię do niego przygotują, dodatkowo (mówię teraz na przykładzie Liceum Wojskowo-Policyjnego) można poznać sztuki walki, masz zajęcia na strzelnicy itp. A co do nauki to lipa poziom jest zazwyczaj niski, bo tam uwagę bardziej zwracają na zajęcia sprawnościowe. Np. warunkiem zaliczenia roku w niektórych takich liceach jest odbycie obozu tygodniowego ( czyli tarzanie w piachu, nocna pobudka i 12 km biegu przez las, kopanie schronów) :] A więc wybór należy do Ciebie :P Na pewno sens jakiś to ma, bo gdyby nie miało to by takie licea nie powstawały :)
suzi017
suzi017
  11 Octubre 2008
Dorqa
Dorqa:

zaden sens, no i co ?
L3Xa
L3Xa
  11 Octubre 2008

po co w koncu jest tak?lepiej cie przygotuja za granice jak wyjedziesz np

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 Octubre 2008
Dorqa
Dorqa: zeby wstapic do policji wystarczy miec byle jakie liceum ukonczone z matura ?

+ wojsko (lub Prewencja) :woot: i testy sprawonościowe
...Ignorance is bliss...
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  11 Octubre 2008
Dorqa
Dorqa: Powiedzcie mi jaki sens jest iść do liceum policyjnego skoro zeby wstapic do policji wystarczy miec byle jakie liceum ukonczone z matura ?

na to wygląda, że żaden sens ;]
Dorqa
Dorqa
  11 Octubre 2008
aaPaulinka
aaPaulinka: Żeby iść do policji musisz przejść test sprawnościowy. W liceum policyjnym bardzo dobrze Cię do niego przygotują, dodatkowo (mówię teraz na przykładzie Liceum Wojskowo-Policyjnego) można poznać sztuki walki, masz zajęcia na strzelnicy itp. A co do nauki to lipa poziom jest zazwyczaj niski, bo tam uwagę bardziej zwracają na zajęcia sprawnościowe. Np. warunkiem zaliczenia roku w niektórych takich liceach jest odbycie obozu tygodniowego ( czyli tarzanie w piachu, nocna pobudka i 12 km biegu przez las, kopanie schronów) :] A więc wybór należy do Ciebie :P Na pewno sens jakiś to ma, bo gdyby nie miało to by takie licea nie powstawały :)

Nareszcie ktos po ludzku odp xD
Oo widzisz, o tym nie pomyslalam. Bo pewnie tych zajec sportowych jest wiele ;p Dzieki xD
Dorqa
Dorqa
  11 Octubre 2008
RexMundi
RexMundi: + wojsko

kobiety nie musza isc do wojska xD
baskas4
baskas4
  11 Octubre 2008

nie wiem jak jest w szkole policyjnej, ale w tych liceach oficerskich jest tak, że kończąc szkołę masz już jakiś wyższy stopień. Może tak samo jest w policji, nie wiem.

Myślę jednak, że po szkole policyjnej, będziesz miała większe szanse otrzymania tejże pracy.

sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Octubre 2008

tak masz racje zadnego sensu nie ma:p

sebackk
sebackk
  12 Octubre 2008
Dorqa
Dorqa: kobiety nie musza isc do wojska xD

faceci też już nie muszą :>

Konto usunięte
Konto usunięte: tak masz racje zadnego sensu nie ma:p

powtarzasz się :zonk:
uzak
uzak
  12 Octubre 2008
Dorqa
Dorqa: Powiedzcie mi jaki sens jest iść do liceum policyjnego skoro zeby wstapic do policji wystarczy miec byle jakie liceum ukonczone z matura ?

zeby pokazać prestiż? :woot:
wydaje mi sie jednak ze jakis sens jest.. na takiego przyszłego policjanta po specjalnej szkole :ninja: patrzą troszke inaczej :and: poza tym w pracy sie to pozniej przyda co Cie uczyli pod kontem pracy w policji :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.