sonia167
sonia167
  11 Octubre 2008 (pierwszy post)

Hej :)
w poniedzialek w mojej szkole są normalne lekcje ale jest apel i przychodzimy na gtalowo ubrani... a we wtorek jest wolne... ale tera nie wiem..
kupie kwiaty pani wych. i tym nauczycielom z ktorymi bede miala lekcje w ten dzien... nie wiem czy kupic dla wszystkich ktorzy mnie uczą... jak myslicie ??
a i jeszcze jedno... czy nauczycielowi (facetowi) wypada kupic kwiatka ??

MisiaV
MisiaV
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: kumpujemy

Co robicie ? :wtf:
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  11 Octubre 2008
MisiaV
MisiaV: Co robicie ?

chyba jej się pomyliło.. :woot:
MisiaV
MisiaV
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba jej się pomyliło..

:mrgreen:
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  11 Octubre 2008
MisiaV
MisiaV:

bo jak nie to trochę dziwne by to było.. :jezyk2:
uzak
uzak
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak myslicie ??

ja zawsze kupowałam tylko wychowawcy. a w 3 klasie kupilismy tym nauczycielom ktorych lubimy.

Konto usunięte
Konto usunięte: a i jeszcze jedno... czy nauczycielowi (facetowi) wypada kupic kwiatka ??

wcale to nie musi byc taki zwykly kwiatek. ale czemu nie? ja mialam wychowawce i kupowało się kwiatki. a z klasą sie nie skladaliscie na jeden konkretny prezent? bo kwiatki to mogą byc od kazdego no ale chodzi o cos.. wiecej
Deathbreaker
Deathbreaker
  12 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a i jeszcze jedno... czy nauczycielowi (facetowi) wypada kupic kwiatka ??

Flaszkę jak wiesz,że to nauczyciel taki na luzie. My się składamy po złotówce na dzień nauczyciela... ja osobiście nic bym się nie składał na tych darmozjadów ale trzeba...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.