Bubu
Bubu
  11 Octubre 2008 (pierwszy post)

Ciekawe jakie panują nastroje przed zbliżającą się maturą :) Pewnie wielu się stresuje.
Wpisujcie przydatne linki, z których można zdobyć przydatne materiały do matury.

Książka "Psychologiczne przygotowanie do matury"
http://odsiebie.com/pokaz/708826---9f3a.html

foccowme
foccowme
  11 Octubre 2008

na to nie ma reguły, jeśli ktoś denerwuje się bo taka juz ma naturę to mu żadne książki nie pomogą, najlepiej to nauczyć sie i zaufać sobie ;)

uzak
uzak
  11 Octubre 2008
Bubu
Bubu: Pewnie wielu się stresuje.

ale nie ma czym sie stresować.. praktycznie na każego przyjdzie pora. Nauczyciele straszą najbardziej i osoby niepzychylne. Ale MAtura to taki większy sprawdzian. :tak:
kojot727
kojot727
  11 Octubre 2008

Dobrze,że ja już mam maturkę za sobą!!!

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 Octubre 2008
Bubu
Bubu: Pewnie wielu się stresuje.

nie ma czym sie stresować
...Ignorance is bliss...
LunaStellaSoleil
LunaStellaSoleil
  11 Octubre 2008

trzeba być głąbem żeby oblać maturę ;D
a przynajmniej tak mi wszyscy mówią ;]

thomas893
thomas893
  11 Octubre 2008
Bubu
Bubu: Ciekawe jakie panują nastroje przed zbliżającą się maturą :) Pewnie wielu się stresuje.

ja mam na to wylane... pójdę, zdam i po sprawie :mrgreen:
MisiaV
MisiaV
  11 Octubre 2008

matura to bzdura ;]

19agusss91
19agusss91
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale MAtura to taki większy sprawdzian.

ladnie powiedziane :) takie okreslenia jakos na mnie wplywaja pozytywnie, mimo ze przeciez sama moglabym sobie tak powiedziec ;p to jednak jak to mowi ktos inny to tak lepiej mi sie robi :) takie cieple slowa sa wazne moim zdaniem, nawet jak sie okazuje od nieznajomej osoby takiej ktora pisza to ogolnie do wszystkich na forum ;) ale jednak... hehe dziekuje :)
19agusss91
19agusss91
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba być głąbem żeby oblać maturę ;D

nie no, 30% to moze i faktycznie jest jakos super duzo, np zdobyc 6 punktow na 20 mozliwych. tylko moze i ZDAC mature nie jest trudno, ale DOBRZE ZDAC mature to juz wiekszy problem :) a zeby dostac sie na wymarzony kierunek trzeba pomyslec wczesniej o tym i napisac jak najlepiej :) i kazdy chyba sie ze mna zgodzi i bedzie pisal jak najlepiej potrafi :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.