lubiejegooczy
lubiejegooczy
  6 Octubre 2008 (pierwszy post)

Jestem ciekawa czy ten egzamin z j. angielskiego, który po raz pierwszy będą zdawać trzecie klasy gimnazjum w tym roku będzie brany pod uwagę przy przyjęciach do liceów itd ?
Bo słyszałam różne opinie na ten temat ;/

Liberty1991
Liberty1991
  7 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Żyjemy w Polsce a nie za granicą. :)

mniemam, że nie macia zamiaru wyjeżdzać chociażby za granicę na wakacje? nawet wtedy bez języka obcego ani rusz.
lubiejegooczy
lubiejegooczy
  7 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dlaczego miałyby nie byc brane?

gdzieś słyszałam, że nie będzie się liczył, ale biorąc pod uwagę wypowiedzi w tym temacie stwierdzam, że coś źle słyszałam
baskas4
baskas4
  7 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzieś słyszałam, że nie będzie się liczył, ale biorąc pod uwagę wypowiedzi w tym temacie stwierdzam, że coś źle słyszałam

wydaje mi się, że skoro ministerstwo zatwierdzilo egzamin z jezyków obcych, to chyba musi on być brany pod uwagę.
SweetLittleDevil01
SweetLittleDevil01
  7 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem ciekawa czy ten egzamin z j. angielskiego, który po raz pierwszy będą zdawać trzecie klasy gimnazjum w tym roku będzie brany pod uwagę przy przyjęciach do liceów itd ? Bo słyszałam różne opinie na ten temat ;/

nom więc tez bede psiac ten egzamin i jest otwierdzone , oficjalnie etc.
ze bedzie sięon liczyl tylko wtedy gdy idziesz do szkoly językowej, a tak się nie liczy jest on tylko taki "rozpoznawczy" jak stoimi z angielskim w przyszłym rokiem bedzie brany pod kazdnym wzgledem pod uwage, jednak roczniki 93 jeszcze ominie ten zaszczyt. no chyba ze ktos idzie do klasy jezykowej.
lubiejegooczy
lubiejegooczy
  7 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba ze ktos idzie do klasy jezykowej.

omg
to ja chciałam do językowej ..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.