Ccornelia5o2
Ccornelia5o2
  5 Octubre 2008 (pierwszy post)

hey, ja mam malutka prośbę.
iż pisze zadanie domowe z niemieckiego, list. no i mam część tego listu, nie wiem czy dobrze i chciałabym aby ktoś mi pomógł...

`tegoroczne wakacje spędziłam w Chorwacji z rodzicami, siostra i kuzynem. Każdy dzień spędzałam nad pięknym Adriatykiem, opalałam się. Poznałam wielu wspaniałych ludzi, oraz kulturę tego kraju. Odwiedziłam także wiele miejsc które były warte odwiedzenia. Świetnie się bawiłam i myślę o powrocie do tego pięknego kraju. Myślę, że po przeczytaniu tego listu też się skusisz i wybierzesz się razem ze mną`

to są zdania których nie umiałam przetłumaczyć! ;/
z góry dziękuje za pomoc :)

Ccornelia5o2
Ccornelia5o2
  5 Octubre 2008

dodam, że ma to być wszystko w Perfekcie..

anioleceq
anioleceq
  5 Octubre 2008

Z tego co widzę to NIC sama nie przetłumaczyłaś. Nikt tu za Ciebie pisać zadan nie bedzie...

siwulka1020
siwulka1020
  5 Octubre 2008

ich ferien in diesen Jahr Eltern, , meine shwester und cousin Kroatien verbracht. to jest 1 zdanie ale nie jestem pewna co i jak w kolejności

siwulka1020
siwulka1020
  5 Octubre 2008

Każdy dzień spędzałam nad pięknym Adriatykiem, opalałam się.

Jeder tag ich schon Adriatischches Meer verbracht und ich sich geabsegnen.

siwulka1020
siwulka1020
  5 Octubre 2008

Poznałam wielu wspaniałych ludzi, oraz kulturę tego kraju.

ich viel herrlich leute und kultur der lang gekannt.

Xczarnulqa17X
Xczarnulqa17X
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ich ferien in diesen Jahr Eltern, , meine shwester und cousin Kroatien verbracht.
:nie:
In dieses Jahr habe ich meine Ferien in Kroatien mit meine Schwester, Cousin und Eltern verbracht.
maxx91
maxx91
  5 Octubre 2008

Die diesjährigen Ferien habe ich mit meinen Eltern, mit meiner Schwester und mit meinem Cousain verbracht...

najlepiej napisz mi message to ci pszytlumacze

maxx91
maxx91
  5 Octubre 2008

..in kroatien verbracht

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.