Martaxx92xx
Martaxx92xx
  3 Octubre 2008 (pierwszy post)
Dziś w budzie miałam dość dziwną sytuację. Zamiast lekcji malowaliśmy salę. Musiałam iść po coś na drugie piętro i spotkałam po drodze dyrektora. Op:censored:ierdolił mnie za to że nie miałam na sobie identyfikatora, które u nas w budzie musimy nosić a na dodatek jadłam 2-gie śniadanie. Po co komu identyfikator na malowanie klasy?! Na dodatek powiedział, że "nie nauczono mnie kultury" i "chyba powinnam zmienić szkołę" :zonk:
Nie wiem dokładnie o co chodziło ale czy ktoś ma prawo się czepiać o takie pierdoły?! W końcu nie była to normalna lekcja tylko malowanie ;/
justisssia
justisssia
  3 Octubre 2008

Zrobili sobie z uczniów darmową siłę roboczą. :wtf:

Co do zdarzenia, to identyfikatory się nosi niezależnie od lekcji jakie masz, musisz się z nimi poruszać na terenie szkoły, przynajmniej u mnie tak było.

saliVa666
saliVa666
  3 Octubre 2008

identyfiakator musisz miec na terenie szkoły.. niezalerznie od formy lekcji.. w sumie po to on jest, zeby go nosic

a co do malowania klasy - ja bym nie malowała.. od czego sa konserwatorzy i inne takie ??

Martaxx92xx
Martaxx92xx
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Zrobili sobie z uczniów darmową siłę roboczą.

Konto usunięte
Konto usunięte: co do malowania klasy - ja bym nie malowała.. od czego sa konserwatorzy i inne takie ??

A co tam malowanie klasy ;) Wolę malować niż lekcje mieć, przynajmniej nas puścili 2 godz. wcześniej do domu ;)

Btw. Połowa klasy nie miała tych identyfikatorów a dyrektor nie ma mnie prawa obrażać że jestem niewychowana na podstawie tego jednego razu, bo mnie nie zna. poza tym co ma identyfikator do wychowania??szkoda że nie wie co robi jego córka niech o niej mówi^^
izabelanr666
izabelanr666
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziś w budzie miałam dość dziwną sytuację. Zamiast lekcji malowaliśmy salę. Musiałam iść po coś na drugie piętro i spotkałam po drodze dyrektora. Op:censored:ierdolił mnie za to że nie miałam na sobie identyfikatora, które u nas w budzie musimy nosić a na dodatek jadłam 2-gie śniadanie. Po co komu identyfikator na malowanie klasy?! Na dodatek powiedział, że "nie nauczono mnie kultury" i "chyba powinnam zmienić szkołę" Nie wiem dokładnie o co chodziło ale czy ktoś ma prawo się czepiać o takie pierdoły?! W końcu nie była to normalna lekcja tylko malowanie ;/

Typowe problemy gimnazjum.
Gimnazjum to nowomodny wymysł!
WrednaSmerfetka
WrednaSmerfetka
  3 Octubre 2008

też mi coś...
wszyscy potrafia tlyko na wszystko narzekać.
może trzeba tez czasem pomyśleć dlaczego narzekamy?
może to w naszym postepowaniu jest coś źle...

Martaxx92xx
Martaxx92xx
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Typowe problemy gimnazjum. Gimnazjum to nowomodny wymysł

eee...:zonk: ja nie jestem w gimnazjum ;/ To już LO...

WrednaSmerfetka
WrednaSmerfetka: wszyscy potrafia tlyko na wszystko narzekać.

Jeśli jest na co to narzekamy :and:
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  3 Octubre 2008

jakiś dziwny ten dyrektor ..
nieprzyjaźnie nastawiony.. :and:
nie przejmuj się. ;)

izabelanr666
izabelanr666
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: eee... ja nie jestem w gimnazjum ;/ To już LO...

?
W moim liceum nie działy się takie rzeczy :(
Martaxx92xx
Martaxx92xx
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W moim liceum nie działy się takie rzeczy :(

No bo większość szkół jest normalna. W tym problem że moja do normalnych nie należy :(
nauczyciele nawet spoko, choć są wyjątki, ale dyrekcja- no comment :and:
Poza tym b. dużo nauki, więcej niż u moich znajomych a w klasie jakieś takie dziwne towarzystwo ;/ Ludzie jacyś przybici :and:
Rosiczka00
Rosiczka00
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a co do malowania klasy - ja bym nie malowała.. od czego sa konserwatorzy i inne takie ??

my zawsze musieliśmy sami malować szatnię itp... :ninja:
Martaxx92xx
Martaxx92xx
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: my zawsze musieliśmy sami malować szatnię itp...

szatni to ja bym nie malowała, to już przesada :and:
Co innego malowanie swojej sali, a co innego szatni ...
bree92
bree92
  3 Octubre 2008

Ja bym to uznała za zwykły wyzysk. Nie wydaje mi się, aby uczeń był w szkole dla malowania sal. On ma za zadanie uczyć się, zapamiętywać, rozwijać. Chyba, że macie klasę o profilu 'malarz' :and:.
jak ktoś to trafnie określił "zrobili sobie z was tanią siłę roboczą"

a sprawę z identyfikatorem popieram. Niezależnie od tego, co robisz, ale gdy jesteś na terenie szkoły powinnaś mieć identyfikator przy sobie. A i wątpię, aby dyrektor bez niczego zasugerował Ci zmianę szkoły...

pattmi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
pattmi
  3 Octubre 2008

my musieliśmy zmywać naczynia po imprezach szkolnych, ale sal nigdy nie malowaliśmy... a co do identyfikatora, mogłaś go mieć na czas malowania schowanego np pod koszulką żeby się nie pobrudził, ale mieć go w szkole trzeba zawsze.

...żyj po cichutku, głośno niech to robią inni
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
dentka91
dentka91
  3 Octubre 2008

Ja też musze nosic identyfikator, bez niego nie pusciliby mnie do szkoły.
Jesli masz narzucony taki obowiązek, o powinnac o nim pamętać.
To nie ty robisz łaske nauczycielom, jest wiele szkoł, mnie wymagających...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.