xXxRunTheShowxXx
xXxRunTheShowxXx
  2 Octubre 2008 (pierwszy post)
Czytał ktoś z Was 'List do rzymian' ?
O czym to tak mniej więcej jest? :woot:
Bo jutro mam z tego sprawdzian i dziś sie dowiedziałam..;/ a szukam jakiegoś streszczenia czy coś i nie umiem znaleźć..a dziś czasu na przeczytanie nie bede miała bo musze sie na fizyke polski i historie jeszcze uczyć:(

z góry dziękuję za POMOC

pamiętajcie:
" * nabijanie postów bądź odpowiedzi nic nie wnoszące
(np.: wtf; w8; zonk, nie wiem, nie obchodzi mnie, mam to gdzieś, pierwszy, itp."

5. Jeżeli w odpowiedzi na prośbę pomocy z pracą domową , ktoś zacznie pisać
google.pl ; wejdź na ściągę czy inne wymijające odpowiedzi, zostanie nagrodzony banem.
bajerka20
bajerka20
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: .a dziś czasu na przeczytanie nie bede miała bo musze sie na fizyke polski i historie jeszcze uczyć:(

przecież to nie jest długie :ziew:
http://online.biblia.pl/rozdzial.php?id=270
xXxRunTheShowxXx
xXxRunTheShowxXx
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież to nie jest długie

no ale jak mam sie uczyć z tylu przedmiotów i Lalke czytać to czasu nie znajde.. jesli to jest Twoja pomoc to dziękuje..
bajerka20
bajerka20
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale jak mam sie uczyć z tylu przedmiotów i Lalke czytać to czasu nie znajde.. j

trzeba było nie zostawiać tego na ostatnią chwilę... a po drugie po przeczytaniu streszczenia i tak nic nie będziesz wiedzieć...

Konto usunięte
Konto usunięte: esli to jest Twoja pomoc to dziękuje..

proszę :mrgreen:
Gotusiaaa
Gotusiaaa
  2 Octubre 2008
Ja czytałam, ja :and:
a Jak masz z tego sprawdzian to lepiej przeczytaj bo szczegółów się czepiają :mrgreen:
bajerka20
bajerka20
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a Jak masz z tego sprawdzian to lepiej przeczytaj bo szczegółów się czepiają

no bo tam zbyt wielkiej fabuły nie ma hehe
jak się człowiek dobrze wczyta to wiadomo o co chodzi.... streszczenia nic nie dają....
Gotusiaaa
Gotusiaaa
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no bo tam zbyt wielkiej fabuły nie ma hehe jak się człowiek dobrze wczyta to wiadomo o co chodzi.... streszczenia nic nie dają....

Popieram :tak:
xXxRunTheShowxXx
xXxRunTheShowxXx
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: po przeczytaniu streszczenia i tak nic nie będziesz wiedzieć...

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak masz z tego sprawdzian to lepiej przeczytaj bo szczegółów się czepiają

:and: to zabieram sie za czytanie..ale jakby ktoś tu co nieco napomknął to byłabym wdzięczna..
Gotusiaaa
Gotusiaaa
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to zabieram sie za czytanie..ale jakby ktoś tu co nieco napomknął to byłabym wdzięczna..

Czytaj czytaj , na dobre Ci to wyjdzie, a dużo Ci czasu nie zabierze. :ziober2:
makuch90
makuch90
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czytaj czytaj , na dobre Ci to wyjdzie, a dużo Ci czasu nie zabierze.

no wlasnie :)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czytał ktoś z Was 'List do rzymian' ? O czym to tak mniej więcej jest? Bo jutro mam z tego sprawdzian i dziś sie dowiedziałam..;/ a szukam jakiegoś streszczenia czy coś i nie umiem znaleźć..a dziś czasu na przeczytanie nie bede miała bo musze sie na fizyke polski i historie jeszcze uczyć:(

chcesz streszczenie tego :wtf:
...Ignorance is bliss...
uzak
uzak
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: O czym to tak mniej więcej jest?

to moze przeczytaj :zonk: List do Rzymian nie jest przeciez całą Biblią :zonk:
19wiola90
19wiola90
  3 Octubre 2008

no to zamiast Lalki moglas przeczytac to;]

PietrasLublin
PietrasLublin
  4 Octubre 2008

radujmy się

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.