Hmmm znam wiele (głupich) osób które lubią chodzić do szkoły lecz ja taki nie jestem. A ty co sądzicie o szkole??
lista tematów
Coza pedał wymyślił szkołe?? strona 2 z 3
Konto usunięte: Nie masz na tyle logiki ani wyobraźni by choć w ułamku zrozumieć o co chodzi z tą oceną, więc nie kontynuuje tematu, po drugie gdybym się tak pluł jak ty to wtedy można by powiedzieć czym jest dla mnie fotka
wlasnie o to chodzi, ze to ty sie plujesz na forum publicznym.
jestes zwyklym tchorzem, ktory sie boi konfrontacji w cztery oczy i woli dodac na cl kazdego, kto mu nie przypasuje.
ja dziekuje, ze taka logike jak twoja, widze, ze dla nioektorych srednia na fotce = samoocena.
Tylko tak potrafisz udowadniać swoją przewagę nad innymi? Bo wiesz, może ci się wydaje że jesteś lepszy od innych, ale takim zachowaniem tylko się ośmieszasz. W internecie bluzgi potrafisz rzucać, a w realu pewnie uciekł byś jak pies z podkulonym ogonem

Konto usunięte: Tylko tak potrafisz udowadniać swoją przewagę nad innymi? Bo wiesz, może ci się wydaje że jesteś lepszy od innych, ale takim zachowaniem tylko się ośmieszasz. W internecie bluzgi potrafisz rzucać, a w realu pewnie uciekł byś jak pies z podkulonym ogonem
Tak masz racje spi.