Hmmm znam wiele (głupich) osób które lubią chodzić do szkoły lecz ja taki nie jestem. A ty co sądzicie o szkole??
lista tematów
Coza pedał wymyślił szkołe?? strona 1 z 3
Warto do niej chodzić nie tylko by się uczyć, tylko by miło spędzić czas z klasą.
Jak wiadomo w szkole można nieźle pośmiać.
Wolałabym wstawać wcześnie i iść do szkoły, niż wstać późno i do niej nie pójść.
Jeśli Ty nie lubisz chodzić do szkoły, jak i szkołę to Twój problem.
Ja chodzę bo chcę, Ty chodzisz pewnie z przymusu.
Pomyśl, że dzięki nauczycielom, którzy tyle zadają możesz być kimś...
Tyle mam do powiedzenia

Konto usunięte: Hmmm znam wiele (głupich) osób które lubią chodzić do szkoły lecz ja taki nie jestem
tzn. chyba chodzi ci o to, ze znasz wiele madrych osob, ktore przewyzszaja cie inteligencja i tym, ze maja jakis cel w zyciu i jestes tak bardzo o nie zazdrosny, ze wolisz je okreslic 'glupimi' poniewaz sa w stanie zrozumiec wiecej od ciebie.
ze potrzebne ci sa korki z polskiego.
a tobie z filozofii i psychologii, ty go krytykujesz a w wolnym czasie rozdajesz pały w ocenach tu i tam? ciekawe masz zajęcie,może to ci pozwala odreagować,a teraz ten żałosny komentarzyk. od razu mówię, że więcej tu nie pisze w tym temacie żeby nie było,kurde mogłem ci tego nie mówić bo pewnie byś sie podnieciła po skomentowaniu mojego zdania gdybym ja nic nie napisał dalej.
Konto usunięte: a tobie z filozofii i psychologii, ty go krytykujesz a w wolnym czasie rozdajesz pały w ocenach tu i tam? ciekawe masz zajęcie,może to ci pozwala odreagować,a teraz ten żałosny komentarzyk. od razu mówię, że więcej tu nie pisze w tym temacie żeby nie było,kurde mogłem ci tego nie mówić bo pewnie byś sie podnieciła po skomentowaniu mojego zdania gdybym ja nic nie napisał dalej.
natomiast twoja psycha wrecz zniewala.
idz sie potnij cukrem pudrem, bo nie dostales maxa ode mnie

twoje zachowanie jest zalosne i godne 12stolatka.
nie zwal sobie przypadkiem teraz, bo przeciez twoim zdaniem fotka wszystkich podnieca.
widze, ze 3 to o wiele za wysoka ocena, jak dla ciebie.
gratuluje inteligencji i nie potnij sie czasem, jak ktos inny tez ci srednia zanizy.
Konto usunięte: idz sie potnij cukrem pudrem, bo nie dostales maxa ode mnie
twoje zachowanie jest zalosne i godne 12stolatka.
nie zwal sobie przypadkiem teraz, bo przeciez twoim zdaniem fotka wszystkich podnieca.
widze, ze 3 to o wiele za wysoka ocena, jak dla ciebie.
gratuluje inteligencji i nie potnij sie czasem, jak ktos inny tez ci srednia zanizy.
ty idz opierd...ol komuś kiełbase
Nie masz na tyle logiki ani wyobraźni by choć w ułamku zrozumieć o co chodzi z tą oceną, więc nie kontynuuje tematu, po drugie gdybym się tak pluł jak ty to wtedy można by powiedzieć czym jest dla mnie fotka