19AuReLcIa92
19AuReLcIa92
  29 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Hej;) mam na zadanie pytanie co mozemy zrobic dla ojczyzny i wlasnie nie bardzo wiem mozecie mi pomóc ? prosze a musze napisac wypowiedz w conajmniej 6 zdaniach

agniesiaO3
agniesiaO3
  29 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co mozemy zrobic dla ojczyzny

bronić jej, utożsamiać się z nią, wypełniac obowiązki obywatela(podatki, służba wojskowa) brać udział we wszystkich wyborach, uczestniczyć w życiu społecznym... powymyślaj coś tam ;)
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  29 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co mozemy zrobic dla ojczyzny i wlasnie nie bardzo wiem mozecie mi pomóc ?

możemy np. odrabiać za leni zadania domowe by nasza młodzież nie była najgłupsza w UE
...Ignorance is bliss...
bree92
bree92
  29 Septiembre 2008

Zadaniem prostych i szarych obywateli jest dążenie do jak najlepszego reprezentowania Ojczyzny, szanowania dóbr narodowych, obchodzenia świąt państwowych, jak i stopniowe poznawanie historii naszego państwa.

nic wielkiego, wystarczy pomyśleć.

JePeuxDanser16
JePeuxDanser16
  30 Septiembre 2008

MmM wysoki poziom słownictwa widzę :) hehe

OlekOcw
OlekOcw
  30 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej;) mam na zadanie pytanie co mozemy zrobic dla ojczyzny i wlasnie nie bardzo wiem mozecie mi pomóc ? prosze a musze napisac wypowiedz w conajmniej 6 zdaniach

O LOL następny temat z twoiej strony ? Tylko 6 zdań i dotyczacuch ojczyzny, a ty nie potrafisz tego napisać....Powodzenia :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.