SmallGirls
SmallGirls
  25 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Na początku ... Jestem kiepska z Angola... masakra.
Nigdy nie byłam dobra z języków obcych. Mam taką pracę...
W najbliższym czasie wspólnie z zespołem z którym gram w jednym zespole org. koncert.
Napisz zapro do kolegii z Londynu:
~ Zaproś na org koncert
~ poinformuj, gdzie się on odb.
~ opisz program jaki zaprezentujecie...
~ napisz w jakim celu jest dany koncert

Proszę o pomoc. Chodź by najmniejszą xD

Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Na początku ... Jestem kiepska z Angola... masakra. Nigdy nie byłam dobra z języków obcych. Mam taką pracę... W najbliższym czasie wspólnie z zespołem z którym gram w jednym zespole org. koncert. Napisz zapro do kolegii z Londynu: ~ Zaproś na org koncert ~ poinformuj, gdzie się on odb. ~ opisz program jaki zaprezentujecie... ~ napisz w jakim celu jest dany koncert Proszę o pomoc. Chodź by najmniejszą xD

Mamy napisać Ci całą pracę ? :)
A zaczęłaś już coś robić ?
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
wojtek1498
wojtek1498
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chodź by najmniejszą xD

napisz sobie to po polsku, przetłumacz co dasz radę przetłumaczyć i dopiero napisz z czym masz problem.

btw: przeczytaj przyklejone tematy, nikt za Ciebie nie będzie odrabiał zadania w całości.
HIHI18
HIHI18
  25 Septiembre 2008

Napisanie takiej pracy to moment... Najważniejesze jest podanie tych info i troche podstaw gramatyki :) Ale ja nie napisze bo mam inne zmartwienia :/

SmallGirls
SmallGirls
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: napisz sobie to po polsku

Pani od Ang. powiedziała, by nie pisac najpierw Po polsku ...
Oka dziekuję...
Napsiałam sama...
Tylko myslałam, że może ! Mi pomożecie xD

Spoko :)
Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko myslałam, że może ! Mi pomożecie xD

Chcieliśmy pomóc, ale jak napisał kolega wyżej , nikt nie zrobi całej pracy za Ciebie ;)
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
SmallGirls
SmallGirls
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nikt nie zrobi całej pracy za Ciebie ;)

Czy pisałam, że chcę całą prace ? Nie ! :}:}:}:}
PaATtTti
PaATtTti
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisz zapro do kolegii z Londynu: ~ Zaproś na org koncert ~ poinformuj, gdzie się on odb. ~ opisz program jaki zaprezentujecie... ~ napisz w jakim celu jest dany koncert

łe mialam takie zadanie z niemca to bym CI cos napisala co nie co :P
ale ja kiepska z angielskiego:p
poszukaj cos w necie na forach roznych popros tutaj o POMOC a nie o napisanie calej pracy
wojtek1498
wojtek1498
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pani od Ang. powiedziała, by nie pisac najpierw Po polsku ...

i poniekąd ma racje, bo w żadnym języku nie tłumaczy się dosłownie, tylko kontekstowo, ale trzeba to wiedzieć.

tępy przykład:
Wielkie dzięki. - przetłumaczymy "thanks a lot" a nie dosłownie "big thanks"
xoOFallenAngelOox
xoOFallenAngelOox
  25 Septiembre 2008

No bo nie tłumaczy się dosłownie z polaka na angla. A pomóc mogę.

Tisanka
Tisanka
  25 Septiembre 2008

Tłumaczenie to totalna bzdura! Nigdy takich rzeczy nie powinno się robić ... chociaż czasami śmiechowe teksty z tego wychodzą :P

ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Napsiałam sama...

to daj nam do sprawdzenia...

Konto usunięte
Konto usunięte: Tłumaczenie to totalna bzdura!

przeciez nie chodzi o wstawienie calego tekstu w translator tylko oto, ze latwiej jest nam myslec w naszym ojczystym jezyku...
16Anus92
16Anus92
  25 Septiembre 2008

wejdź w google następnie w narzędzia językowe po czym wpisz tekst po Polsku a przetłumacza ci na angielski:)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.