HIHI18
HIHI18
  25 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Witam,
Potrzebuje małej pomocy, chodzi o to że musze uzupełnić dzienniczek praktyk które "odbywałem" w sklepie, serwisie komputerowym, no i możecie mi pomóc co ja mam tam wpisać, bo narazie tylko wymyśliłem że "stawiałem system operacyjny" i "składanie komputera" ale musze mieć więcej bo przez 3 tyg musiałem coś jeszcze robić :)
Jak macie jakies pomysły to piszcie jak nie macie to szkoda waszej klawiatury!!

z góry dzięki
Pozdrawiam

baskas4
baskas4
  25 Septiembre 2008

a nie dostałeś żadnego planu praktyk?

ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  25 Septiembre 2008

znajdz sobie program praktyk w necie i poszczegolne punkty poprzeprawiaj na czynnosci, ktore niby wykonywales...
i nie musisz sie zbytnio przykladac, nikt sie nie bedzie zaglebial w lekture Twoich wypocin;)

Xx1989Anusia1989xX
Xx1989Anusia1989xX
  25 Septiembre 2008

Ja musiałam codziennie dzienniczek praktyk wypełniać po zakończonym dniu pracy, kazali nam wpisywać dokładnie wszystko co robiliśmy

iwona19TE
iwona19TE
  25 Septiembre 2008

Ja mialam praktyki 5 tygodni w zusie i w tym dzienniczku wklejalam rozne ciekawe foldery odnosnie zusu typu o jakis ubezpieczeniach.
Wiec ty moglbys rownez zamiescic ulotki takie gdzie maja opisane jakis model kompa czy cos w tym rodzaju u mnie w szkole wszyscy ulotki do tych dzienniczkow wklejali.

uzak
uzak
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam, Potrzebuje małej pomocy, chodzi o to że musze uzupełnić dzienniczek praktyk które "odbywałem" w sklepie, serwisie komputerowym, no i możecie mi pomóc co ja mam tam wpisać, bo narazie tylko wymyśliłem że "stawiałem system operacyjny" i "składanie komputera" ale musze mieć więcej bo przez 3 tyg musiałem coś jeszcze robić :) Jak macie jakies pomysły to piszcie jak nie macie to szkoda waszej klawiatury!!

ja mialam praktyki w szkole.. no ale mi nauczycielka pomogla napisać.. zeby nie wyszło głupio :D przeciez nie napisze ze grałam w państwa miasta z kolezanka :crylol:
baskas4
baskas4
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale mi nauczycielka pomogla napisać.. zeby nie wyszło głupio :D przeciez nie napisze ze grałam w państwa miasta z kolezanka

ja miałam podobnie, tylko, że ja miałam praktyki w przedsiębiorstwie.
Panie kadrowe nawet dały mi jakieś dokumenty i mówiły, zebym tylko nie pisała prawdę, że cały miesiąc siedziałam w punkcie ksero.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  25 Septiembre 2008

powinieneś dostać plan praktyk..

...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.