Witam,
Potrzebuje małej pomocy, chodzi o to że musze uzupełnić dzienniczek praktyk które "odbywałem" w sklepie, serwisie komputerowym, no i możecie mi pomóc co ja mam tam wpisać, bo narazie tylko wymyśliłem że "stawiałem system operacyjny" i "składanie komputera" ale musze mieć więcej bo przez 3 tyg musiałem coś jeszcze robić :)
Jak macie jakies pomysły to piszcie jak nie macie to szkoda waszej klawiatury!!
z góry dzięki
Pozdrawiam
lista tematów
Praktyka
znajdz sobie program praktyk w necie i poszczegolne punkty poprzeprawiaj na czynnosci, ktore niby wykonywales...
i nie musisz sie zbytnio przykladac, nikt sie nie bedzie zaglebial w lekture Twoich wypocin;)
Ja musiałam codziennie dzienniczek praktyk wypełniać po zakończonym dniu pracy, kazali nam wpisywać dokładnie wszystko co robiliśmy
Ja mialam praktyki 5 tygodni w zusie i w tym dzienniczku wklejalam rozne ciekawe foldery odnosnie zusu typu o jakis ubezpieczeniach.
Wiec ty moglbys rownez zamiescic ulotki takie gdzie maja opisane jakis model kompa czy cos w tym rodzaju u mnie w szkole wszyscy ulotki do tych dzienniczkow wklejali.
Konto usunięte: Witam,
Potrzebuje małej pomocy, chodzi o to że musze uzupełnić dzienniczek praktyk które "odbywałem" w sklepie, serwisie komputerowym, no i możecie mi pomóc co ja mam tam wpisać, bo narazie tylko wymyśliłem że "stawiałem system operacyjny" i "składanie komputera" ale musze mieć więcej bo przez 3 tyg musiałem coś jeszcze robić :)
Jak macie jakies pomysły to piszcie jak nie macie to szkoda waszej klawiatury!!
ja mialam praktyki w szkole.. no ale mi nauczycielka pomogla napisać.. zeby nie wyszło głupio :D przeciez nie napisze ze grałam w państwa miasta z kolezanka

Konto usunięte: no ale mi nauczycielka pomogla napisać.. zeby nie wyszło głupio :D przeciez nie napisze ze grałam w państwa miasta z kolezanka
ja miałam podobnie, tylko, że ja miałam praktyki w przedsiębiorstwie.
Panie kadrowe nawet dały mi jakieś dokumenty i mówiły, zebym tylko nie pisała prawdę, że cały miesiąc siedziałam w punkcie ksero.