RideProgressxD
RideProgressxD
  25 Septiembre 2008 (pierwszy post)

witam, szkoła jak szkoła, wagary podstawą ! znacie jakies dobre sposoby na usprawiedliwienia, w miare o rygnialne i takie coś ciekawe. ( oczywiscie powazne )

Saubber
Saubber
  25 Septiembre 2008

Ja pamietam ze sam wypisywalem sobie usprawiedliwienie a rodzice na dole sie podpisywali tyllko ze pisalem to usprawiedliwienie tak ze dzien ktory mial byc usprawiedliwiony (bo zazwyczaj byl jakis o ktorym rodzice wiedzili) pisalem z delikatnymi odstepami i tak np wychodzil : 10,10,08. Jak juz uyskalem podpis to dopisywalem sobie przed 10 po przecinku np 8 lub jakis inny dzien po 10 i tak za jedno usprawiedliwienie mozna bylo sobie dwa dni spokojnie usprawiedliwic. Bardzo dobry pomysl. spisywal sie przez wszystkie lata lo :D

bajerka20
bajerka20
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wagary podstawą

podstawą jest nabywanie wiedzy a nie miganie się jak jełop.....
Saubber
Saubber
  25 Septiembre 2008

Podstawa jest tez dobra zabawa. Jakos potrafilem powiazac te dwie sprawy kolezanko i co ? I jestem na 3 roku medycyny na AM we wrocławiu... Wiec nie widze w tym problemu. Ale Ty pewnie wsypywalas cala grupe jak chciala sie ulotnic np z zajec religii heh... O shit to jeszcze sa tacy ludzie w szkolach ? Gratuluje

bajerka20
bajerka20
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: O shit to jeszcze sa tacy ludzie w szkolach ?

dziś w szkołach to w większości przypadków chołota :)

Konto usunięte
Konto usunięte: I jestem na 3 roku medycyny na AM we wrocławiu...

a ja na pierwszym roku magisterki z socjologii :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale Ty pewnie wsypywalas cala grupe jak chciala sie ulotnic np z zajec religii heh...

nie musiałam bo gdy u mnie się wagarowało to chodziliśmy wszyscy razem solidarnie... a autor jak wnioskuję z poprzednich jego tematów jest zwykłym cwaniakiem, któremu się uczyć nie chce :)
foccowme
foccowme
  25 Septiembre 2008

ni chodz na waksy to nie będa Ci potrzebne usprawiedliwienia

sunriseboy
sunriseboy
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja na pierwszym roku magisterki z socjologii :)

a ja jestem po studiach.. 0.o
Konto usunięte
Konto usunięte: Podstawa jest tez dobra zabawa.

no na studiach to dopiero sie zaczyna ^^
bajerka20
bajerka20
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no na studiach to dopiero sie zaczyna ^^

zabawa na studiach?? tia... zwłaszcza podczas sesji ;p
wiciucha
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
wiciucha
  25 Septiembre 2008

hehh a ja to mam zaprzyjaźnionego lekarza (kumpel moich starszych na którym i ja mogę polegać ;P) i zawsze mogę się do niego zwrócić o pomoc. Oczywiście pełna dyskrecja, starzy nic nie wiedzą ;) :D

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wagary podstawą !

nauka to podstawa :ziew:

Konto usunięte
Konto usunięte: znacie jakies dobre sposoby na usprawiedliwienia

autobus nie jechał bo w Turcji było trzęsienie ziemi ... jak by miała wątpliwości wyjaśnij nauczycielowi że to z teorii "efektu motyla"
...Ignorance is bliss...
Rosiczka00
Rosiczka00
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pamietam ze sam wypisywalem sobie usprawiedliwienie a rodzice na dole sie podpisywali tyllko ze pisalem to usprawiedliwienie tak ze dzien ktory mial byc usprawiedliwiony (bo zazwyczaj byl jakis o ktorym rodzice wiedzili) pisalem z delikatnymi odstepami i tak np wychodzil : 10,10,08. Jak juz uyskalem podpis to dopisywalem sobie przed 10 po przecinku np 8 lub jakis inny dzien po 10 i tak za jedno usprawiedliwienie mozna bylo sobie dwa dni spokojnie usprawiedliwic. Bardzo dobry pomysl. spisywal sie przez wszystkie lata lo :D

a u mnie w liceum obowiązywała zasada - każdy dzien do usprawiedliwienia na osobnej kartce.
o proszę, wiedzieli jak zaskoczyć :F

jeśli nie chciało mi się iść do szkoły - spałam dalej :D
smielaq89
smielaq89
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam, szkoła jak szkoła, wagary podstawą !

Podstawą jest nauką..

Konto usunięte
Konto usunięte: znacie jakies dobre sposoby na usprawiedliwienia, w miare o rygnialne i takie coś ciekawe. ( oczywiscie powazne )

Głupota.. niektórzy pewnie żałują, że nie boli.

Ja cały czas jestem za modelem jak na zachodzie. Rodzicie powinni płacić za każdy dzień opuszczony przez dzieci.
WrednaMisia
WrednaMisia
  25 Septiembre 2008

Ja nie potrzebowałam usprawiedliwień ;)

fabuleux
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 32
fabuleux
  25 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam, szkoła jak szkoła, wagary podstawą ! znacie jakies dobre sposoby na usprawiedliwienia, w miare o rygnialne i takie coś ciekawe. ( oczywiscie powazne )

u mnie w szkole sie nie da bo usprawiedliwienia są na specjalnych blankietach 3 na rok dostają je rodzice na zebraniu :mrgreen:
Oh you're so naive yet so... :zakochany:
eLTechozaur
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
eLTechozaur
  25 Septiembre 2008

Oj tam probuj walic jakies sciemy ze naprzyklad musialesc isc po mlodszego brata albo cos :P. A jak nie to najwyzej dostaniesz nieusprawiedliwiona godzine ;) toz to nic wielkiego

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.