Karolina
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 82
Karolina
  24 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Dobry wieczór :)
Miałabym małą prośbę.
Mam napisać rozprawkę na jutro na temat: 'Czy niepokoje o przyszłości naszej planety są uzasadnione?'
I brakuje mi jeszcze przynajmniej dwóch argumentów, potwierdzających , iż niepokoje o przyszłości naszej planety są uzasadnione ..
Może ktoś z was ma jakiś pomysł ? :)
Z góry dziękuję.

Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
kuba92762
kuba92762
  24 Septiembre 2008

Globalne ocieplenie;]

martyna1517
martyna1517
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Może ktoś z was ma jakiś pomysł ? :)

może pomysl i napisz?
a po za tym co sie tak pozno bierzesz za prace domowa no no no
Karolina
Karolina
  24 Septiembre 2008
martyna1517
martyna1517: może pomysl i napisz?

Napisałam już prawie całą rozprawkę , tylko że ona ma być długa, i przydałyby mi się jeszcze z dwa argumenty .. :)

martyna1517
martyna1517: a po za tym co sie tak pozno bierzesz za prace domowa no no no

Ja 30 minut temu wróciłam do domu ze szkoły :)
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
martyna1517
martyna1517
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisałam już prawie całą rozprawkę , tylko że ona ma być długa, i przydałyby mi się jeszcze z dwa argumenty .. :)

aaaaaa

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja 30 minut temu wróciłam do domu ze szkoły :)

pozno wracasz ze szkoly
no cos pomyslimy nad tymi argumentami
Karolina
Karolina
  24 Septiembre 2008
martyna1517
martyna1517: aaaaaa

:)

martyna1517
martyna1517: pozno wracasz ze szkoly

Ogólnie lekcje kończę wcześnie, ale dochodzą jeszcze sksy, lekcje tańca i dlatego tak późno :)

martyna1517
martyna1517: no cos pomyslimy nad tymi argumentami

Dziękuję :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Globalne ocieplenie;]

Dzięki :)
KamiQa
KamiQa
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na jutro

no to wczas się za to zabrałaś :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Może ktoś z was ma jakiś pomysł ? :)

zbierać trzeba baterie zeby nam sie dobrze zyło
i nie zabijac zwierzaków
i wgl nie naduzywać prądu światła
Karolina
Karolina
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no to wczas się za to zabrałaś

Hmm .. jak zadała dziś, to kiedy miałam się zabrać ? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: zbierać trzeba baterie zeby nam sie dobrze zyło i nie zabijac zwierzaków i wgl nie naduzywać prądu światła

dzięki ;)
dentka91
dentka91
  24 Septiembre 2008

Dziura ozonowa, kwaśne deszcze. Wzrastająca liczba fabryk i coraz bardziej rozpowszechniony przemysł motoryzacyjny.
To tak z biologicznego punktu widzenia. Warto byłoby wspomnieć coś o ludziach, nie wiem.. choroby spowodowane w.w czynnikami. ;)

Karolina
Karolina
  24 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziura ozonowa, kwaśne deszcze. Wzrastająca liczba fabryk i coraz bardziej rozpowszechniony przemysł motoryzacyjny. To tak z biologicznego punktu widzenia. Warto byłoby wspomnieć coś o ludziach, nie wiem.. choroby spowodowane w.w czynnikami. ;)

dziękuję:)

ok, napisałam, temat można zamknąć :)
i dziękuję wszystkim za pomoc :*
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  25 Septiembre 2008

Pochwal się oceną :mrgreen: :brawo:

xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  25 Septiembre 2008
P R O S Z E :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.