Dobry wieczór :)
Miałabym małą prośbę.
Mam napisać rozprawkę na jutro na temat: 'Czy niepokoje o przyszłości naszej planety są uzasadnione?'
I brakuje mi jeszcze przynajmniej dwóch argumentów, potwierdzających , iż niepokoje o przyszłości naszej planety są uzasadnione ..
Może ktoś z was ma jakiś pomysł ? :)
Z góry dziękuję.
lista tematów
Rozprawka : ]
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
Dziura ozonowa, kwaśne deszcze. Wzrastająca liczba fabryk i coraz bardziej rozpowszechniony przemysł motoryzacyjny.
To tak z biologicznego punktu widzenia. Warto byłoby wspomnieć coś o ludziach, nie wiem.. choroby spowodowane w.w czynnikami. ;)
Konto usunięte: Dziura ozonowa, kwaśne deszcze. Wzrastająca liczba fabryk i coraz bardziej rozpowszechniony przemysł motoryzacyjny.
To tak z biologicznego punktu widzenia. Warto byłoby wspomnieć coś o ludziach, nie wiem.. choroby spowodowane w.w czynnikami. ;)
dziękuję:)
ok, napisałam, temat można zamknąć :)
i dziękuję wszystkim za pomoc :*