CzaczekXD
CzaczekXD
  22 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Mam prośbe, właśnie nadrabiałem 3 wypracowania. Zostało ostatnie- Rozprawka (nienawidze pisać rozprawek :nie:...) Temat (gorszego być nie mogło?) 'Jeśli nie wartość zdobi człowieka, to w czym tkwi jego wartość?"

Mógłby ktoś napisać tak jakby na brudno? Ja bym to juz sobie poukładał.
Jeżeli masz pisać coś typu 'nie bedziemy za Ciebie pisać wypracowań' to w ogóle się nie udzielaj.Po to jest dział 'Szkoła'. A ja kompletnie nie mam pojęcia jak może wyglądać taka rozprawka.

Za chęci :piwo:.

Pozdrawiam.

Saubber
Saubber
  22 Septiembre 2008

heh a ja rozprawke to serio juz nie pamietam kiedy ostani raz pisalem. K... w ogole co to jest heh
:D

CzaczekXD
CzaczekXD
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: heh a ja rozprawke to serio juz nie pamietam kiedy ostani raz pisalem. K... w ogole co to jest heh

wystawianie tezy, a potem poprzez argumentacje potwierdzanie tezy ;p
Ziomaleckiii17
Ziomaleckiii17
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: . K... w ogole co to jest heh

najprostsza z pisemnych form wypowiedzi.
polega na postawieniu tezy a następnie na uargumentowaniu jej w kolejnych akapitach :tak:
Ader
Ader
  22 Septiembre 2008

ja nie wiem co za problem znaleźć tutaj argumenty. To przecież logiczne że zaprzeczeniem będzie wartość materialna, tylko to jakim jest dany człowiek pod względem zachowania, uczuć, itp.Bo ma liczyć się to co wewnątrz i do tych wartości można zaliczyć m.in. rzadko spotykaną teraz wrażliwość, uczciwość, tolerancję. Wartość na poziomie przyjaźni, dobroci, pozytywnego nastawienia do życia. Można tak wymieniać w nieskończoność.

Saubber
Saubber
  22 Septiembre 2008

Kolezanko dziekuje za docenienie tego co naskrobalem. Buzia :*

tomekkolarz
Reputacja: -65 | BluzgometrTM: 102
tomekkolarz
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam prośbe, właśnie nadrabiałem 3 wypracowania. Zostało ostatnie- Rozprawka (nienawidze pisać rozprawek ...) Temat (gorszego być nie mogło?) 'Jeśli nie wartość zdobi człowieka, to w czym tkwi jego wartość?"

Nie bede za ciebie nic pisał ale swoją drogą nie ma nic łatwiejszego niz rozprawki nie wiem na co ty tak n ażekasz
:zakochany:
CzaczekXD
CzaczekXD
  23 Septiembre 2008

Rozprawka napisana dzisiaj z rana :mrgreen: Dziękuje za pomoc :) :piwo: Dla udzielających się aktywnie w tym temacie ;P.

Do Zamknięcia.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.