SweetAloneBaby
SweetAloneBaby
  20 Septiembre 2008 (pierwszy post)

mam pytanie czy dzien nauczyciela jest dniem wolnym od szkoly?

powerorginal
powerorginal
  20 Septiembre 2008

niekoniecznie .... moga byc jakies apele itp itd

WueRZet
WueRZet
  20 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mam pytanie czy dzien nauczyciela jest dniem wolnym od szkoly?

Chyba tak, chociaż głowy nie dam, bo raz miałem lekcje, a niekiedy do szkoły trzeba było iść (choć wówczas nie było tak naprawdę prawdziwych zajęć) :)
KazdyJuzWie
KazdyJuzWie
  20 Septiembre 2008

Raczej będziesz miała apel, przedstawienia etc.

6exMadziaaxe9
6exMadziaaxe9
  20 Septiembre 2008
Konto usunięte

u nas normalnie się wtedy lekcje odbywają ...
tyle , że jest dodatkowo 45 minutowy apel (: .
olga512
olga512
  20 Septiembre 2008
Konto usunięte

u mnie w gimnazjum było tak, że to uczniowie byli jak ' nauczyciele ', prowadzili lekcje a nauczyciel siedział w ostatniej ławce i obserwował poczynania uczniów...
adunia0022
adunia0022
  20 Septiembre 2008

Hej. Chciałabyś testować kosmetyki Maybelline New York?
Jeśli tak, to podaj mi swój e-mail, wyślę Ci zaproszenie, Ty się zarejestrujesz, też zaprosisz 10 dziewczyn i co miesiąc będziesz dostawać kosmetyki od Maybelline! W skład kosmetyków wchodzi: maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml,
szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml)
za darmo oczywiście!
Myślę, że fajna oferta. pozdrawiam:] zainteresowani piszcie na gadu: 4297897

Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  20 Septiembre 2008

zależy, co dyrekcja postanowi..

Konto usunięte
Konto usunięte: Hej. Chciałabyś testować kosmetyki Maybelline New York? Jeśli tak, to podaj mi swój e-mail, wyślę Ci zaproszenie, Ty się zarejestrujesz, też zaprosisz 10 dziewczyn i co miesiąc będziesz dostawać kosmetyki od Maybelline! W skład kosmetyków wchodzi: maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml) za darmo oczywiście! Myślę, że fajna oferta. pozdrawiam:] zainteresowani piszcie na gadu: 4297897

wyjdź

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

smyku1910
smyku1910
  20 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej. Chciałabyś testować kosmetyki Maybelline New York? Jeśli tak, to podaj mi swój e-mail, wyślę Ci zaproszenie, Ty się zarejestrujesz, też zaprosisz 10 dziewczyn i co miesiąc będziesz dostawać kosmetyki od Maybelline! W skład kosmetyków wchodzi: maskara pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml) za darmo oczywiście! Myślę, że fajna oferta. pozdrawiam:] zainteresowani piszcie na gadu: 4297897

przetestuj bana spamerze :mrgreen:
powerorginal
powerorginal
  20 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej. Chciałabyś testować

Tak chcialbym cie przetestowac

Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę, że fajna oferta.

Calkiem ok .
anisia130
anisia130
  20 Septiembre 2008
Konto usunięte

U mnie w gim. było tak,że był apel a później do domu. ;)
xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  20 Septiembre 2008
u mnie są normalne lekcje.
06Patka10
06Patka10
  20 Septiembre 2008

nie slyszalam zeby tak bylo

bulcia14eg
bulcia14eg
  20 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie w gimnazjum było tak, że to uczniowie byli jak ' nauczyciele ', prowadzili lekcje a nauczyciel siedział w ostatniej ławce i obserwował poczynania uczniów...

U mnie zazwyczaj też tak było :)
domniczek
domniczek
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte

jaki żal ;) znow cos o rejestracji xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.