Efalincia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Efalincia
  17 Septiembre 2008 (pierwszy post)

HEjka macie jakis sposób na to żęby sie nauczyc j.angielskiego???/ mam przechlapane bo nie kumam nic ni uczyc sie go tez nie umiem a mam nauczycielke która bedzie mnie pytała wiec prosze o porade ale jakąś skuteczna

drobnymaczek
drobnymaczek
  17 Septiembre 2008
Exciter
Exciter: najwiecej angola nauczylem sie.... ogladajac bajki na cartoon network .. oczywiscie w wersji oryginalnej a nie po polsku

Konto usunięte
Konto usunięte: My man Identycznie było ze mną :) Połowa lat 90...i to autentycznie pomogło mi później

właśnie:tak:

te kreskówki wiele mi pomogły, naprawdę
Paulinka4xD
Paulinka4xD
  17 Septiembre 2008
Efalincia
Efalincia: HEjka macie jakis sposób na to żęby sie nauczyc j.angielskiego???/ mam przechlapane bo nie kumam nic ni uczyc sie go tez nie umiem a mam nauczycielke która bedzie mnie pytała wiec prosze o porade ale jakąś skuteczna

systematycznie się ucz i może już zejdź z fotki :lol2:
arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  18 Septiembre 2008
Efalincia
Efalincia: HEjka macie jakis sposób na to żęby sie nauczyc j.angielskiego???

zapisz sie na prywatne lekcje jak sama nie mozesz ogarnac tego jezyka :jezyk2:
madzia88m
madzia88m
  18 Septiembre 2008

grac w gry po ang ,ogladac filnmy z napisami zeby sie osluchac z jezykiem a co do nakuki to zaczac od podstaw gramtyki i regularnie uczyc sie slowek bardzo proste sprawdzona metoda 98%skutecznosci na maturze z anglika

monia7292
monia7292
  18 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: grac w gry po ang ,ogladac filnmy z napisami zeby sie osluchac z jezykiem a co do nakuki to zaczac od podstaw gramtyki i regularnie uczyc sie slowek bardzo proste sprawdzona metoda 98%skutecznosci na maturze z anglika

Dokładnie.
I należy uczyć się systematycznie. Np codziennie chociaż 10 minut. Zawsze to lepsze niż raz na 2 tygodnie. :twisted:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.