HEjka macie jakis sposób na to żęby sie nauczyc j.angielskiego???/ mam przechlapane bo nie kumam nic ni uczyc sie go tez nie umiem a mam nauczycielke która bedzie mnie pytała wiec prosze o porade ale jakąś skuteczna
lista tematów
MAcie jakis sposób strona 1 z 2
Systematycznie kuć !
Teraz, gdy już uzyskałaś odpowiedź, wyłącz komputer, odejdź od komputera i zacznij się uczyć na następną lekcję.
Efalincia: HEjka macie jakis sposób na to żęby sie nauczyc j.angielskiego???/ mam przechlapane bo nie kumam nic ni uczyc sie go tez nie umiem a mam nauczycielke która bedzie mnie pytała wiec prosze o porade ale jakąś skuteczna
tak musisz zjesc schabowego, pozniej przepchnac colą isc spac, a rano bedziesz mowila po angielsku jak bys urodzila sie w Londynie

Efalincia: HEjka macie jakis sposób na to żęby sie nauczyc j.angielskiego???/ mam przechlapane bo nie kumam nic ni uczyc sie go tez nie umiem a mam nauczycielke która bedzie mnie pytała wiec prosze o porade ale jakąś skuteczna
najwiecej angola nauczylem sie.... ogladajac bajki na cartoon network .. oczywiscie w wersji oryginalnej a nie po polsku