Cześć..wiem,wiem..będę teraz pisała nie na temat...
Ale mam mega problem...musze porozmawiać z Dziewczyna która kiedyś straciła swojego Ukochanego przez jakis wypadek... jestem właśnie w takiej sytuacji i nie wiem co robic..
Minelo dopiero 5 dni...od Jego smierci a ja juz nie daje rady..unikam ludzi,szkoly...
myslalam o Samobojstwie:( wiem,ze to glupie ale jestem jaka jestem i chce byc razem z Moim Ukochanym..:(((
lista tematów
Szkoła ważne!
Konto usunięte: Cześć..wiem,wiem..będę teraz pisała nie na temat...
Ale mam mega problem...musze porozmawiać z Dziewczyna która kiedyś straciła swojego Ukochanego przez jakis wypadek... jestem właśnie w takiej sytuacji i nie wiem co robic..
Minelo dopiero 5 dni...od Jego smierci a ja juz nie daje rady..unikam ludzi,szkoly...
myslalam o Samobojstwie:( wiem,ze to glupie ale jestem jaka jestem i chce byc razem z Moim Ukochanym..:(((
To nie jest dobre miejsce na takie rozmowy.
świat nie kończy się na jednym chłopaku.
Zapomnisz o nim w czasie wprost proporcjonalnym do czasu, ile z nim byłaś.
Konto usunięte: Cześć..wiem,wiem..będę teraz pisała nie na temat...
Konto usunięte: Minelo dopiero 5 dni...od Jego smierci a ja juz nie daje rady..unikam ludzi,szkoly...

To muszisz z taką porozmawiać czy sama w takiej sytuacji jestes ? Określ się