saliVa666
saliVa666
  15 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Witam ;)
i ma samym poczatku mam pytania.. czy wie ktoś moze, czy ocena z wychowania fizycnego jest brana pod uwage przy rekrutacji na studia ? chodzi mi w zasadzie o to, czy jezeli bede miała zwolnienie to puźniej nie stanie mi to na przeszkodzie w wybraniu jakiegokolwiek kierunku, nawet w przypadku gdy wymagane są testy sprawnosciowe !

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: testy sprawnosciowe !

domyśl się :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: ma samym poczatku mam pytania.. czy wie ktoś moze, czy ocena z wychowania fizycnego jest brana pod uwage przy rekrutacji na studia ?

jeśli zwolnienie z w-f jest jakieś konkretne i sprawia że nie ćwiczysz przez dłuższy czas.. to chyba w ogóle nie jest wystawiana Ci ocena z tego przedmiotu .. chyba że się ugadasz z nauczycielem .. (jak ktoś jest dobry w sporcie i złamie nogę.. raczej nie ćwiczy.. ale nauczyciel wie że to dobry uczeń..i może postawić mu ocene semest lub koniec roku w celu podwyższenia średniej)

Konto usunięte
Konto usunięte: jezeli bede miała zwolnienie

z powodu że Ci się nie cchę ćwiczyć ...to porażka .. Ja bym Ci nie przepuścił
jeśłi powód masz poważny ... to j.w
...Ignorance is bliss...
Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam ;) i ma samym poczatku mam pytania.. czy wie ktoś moze, czy ocena z wychowania fizycnego jest brana pod uwage przy rekrutacji na studia ? chodzi mi w zasadzie o to, czy jezeli bede miała zwolnienie to puźniej nie stanie mi to na przeszkodzie w wybraniu jakiegokolwiek kierunku, nawet w przypadku gdy wymagane są testy sprawnosciowe !

ja mam zwolnienie z wf, bo jestem chora. Nie mam oceny wystawianej z tego przedmiotu

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

Rosiczka00
Rosiczka00
  15 Septiembre 2008

jeśli zwolnienie masz wystawione dla własnego 'widzi mi się', czyli zdrowa jesteś, ale nie chce Ci się ćwiczyć = ocena z wf, nawet jeśli byłaś zwolniona, nie przekreśla szans na studia, nawet jeśli są testy sprawnościowe.
a jeśli masz jakieś schorzenie, to w testach wypadniesz gorzej i pewnie odpadniesz :P

Rosiczka00
Rosiczka00
  15 Septiembre 2008

inna sprawa, że na uczelnie, a zwłaszcza AWF trzeba zrobić badania i im świstek zanieść, a jeśli masz jakiś problem, to może być i kolejny ... :P

BlackVersion
BlackVersion
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zwolnienie z w-fu strona 1

taaa, a potem biegnie to takie do tramwaju jak lamaga sie potyka albo lezie po schodach na 4 pietro i ma zadyszke
justisssia
justisssia
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to puźniej nie stanie mi to na przeszkodzie w wybraniu jakiegokolwiek kierunku,

*później.

Jakiegokolwiek na pewno nie, na przykład tam gdzie ja składałam papiery w ogóle nie brali ode mnie świadectwa maturalnego.
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam ;) i ma samym poczatku mam pytania.. czy wie ktoś moze, czy ocena z wychowania fizycnego jest brana pod uwage przy rekrutacji na studia ? chodzi mi w zasadzie o to, czy jezeli bede miała zwolnienie to puźniej nie stanie mi to na przeszkodzie w wybraniu jakiegokolwiek kierunku, nawet w przypadku gdy wymagane są testy sprawnosciowe !

TRZEBA ĆWICZYC sport to zdrowie ooo tyle.
saliVa666
saliVa666
  15 Septiembre 2008

aha.. to tak to wszystko sie kreci... ja w sumie takiego konkretnego schorzenia nie mam, tylko z nerkami mam problemy ;/.. wiec boje sie troszke ja wystawic na działanie zimniej podłogi na sali gimnastycznej... a co do AWF , raczej to nie jest moje przeznaczenia.. myslałam raczej jak juz o bezpieczeństwu narodowym, czy zdrowiu punlicznym a tam czasem wymagają sprawnosci fizycznej

Konto usunięte
Konto usunięte: taaa, a potem biegnie to takie do tramwaju jak lamaga sie potyka albo lezie po schodach na 4 pietro i ma zadyszke

do szkoły mam 3 km, do tego chodze na basen itp.. wiec o moją kondycje sie prosze nie martwic !
Justkissandgo
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Justkissandgo
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam ;) i ma samym poczatku mam pytania.. czy wie ktoś moze, czy ocena z wychowania fizycnego jest brana pod uwage przy rekrutacji na studia ? chodzi mi w zasadzie o to, czy jezeli bede miała zwolnienie to puźniej nie stanie mi to na przeszkodzie w wybraniu jakiegokolwiek kierunku,

na pewno nie.... chyba że...

Konto usunięte
Konto usunięte: wymagane są testy sprawnosciowe !

o! :mrgreen:
diabelekwp
diabelekwp: sliczna z ciebie dziewuszka ta prezencja i pewnosc siebie... az chce sie oberwac w jaja od ciebie kolankiem albo stopka.. ja bardzo pragne... :)

:zonk:
Boże, widzisz i nie grzmisz :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.