Martaxx92xx
Martaxx92xx
  15 Septiembre 2008 (pierwszy post)
J1.akie przedmioty trzeba zdawać na maturze, żeby pójść na studia- STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE? Czy historia jest tam konieczna?
2.Jeżeli teraz w liceum mam klase z rozszerzonymi przedmiotami: WOS, angielski, włoski i historia, to na jakie studia będe mogla iść?

3. Jestem w klasie humanistycznej, ale nie mamy rozszerzonego polskiego. Dziwne, prawda?Czy w takim układzie będę mogła zdawać polski rozszerzony, czy nie dam rady, bo jest bbardzo trudny? :woot:
smielaq89
smielaq89
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: J1.akie przedmioty trzeba zdawać na maturze, żeby pójść na studia- STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE? Czy historia jest tam konieczna?

wejdź sobie stronę danego wydziału i sprawdź.. nikt na pamięć nie zna zasad rekrutacji na dany wydział w całym kraju..

Konto usunięte
Konto usunięte: 2.Jeżeli teraz w liceum mam klase z rozszerzonymi przedmiotami: WOS, angielski, włoski i historia, to na jakie studia będe mogla iść?

na każde...

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Jestem w klasie humanistycznej, ale nie mamy rozszerzonego polskiego. Dziwne, prawda?Czy w takim układzie będę mogła zdawać polski rozszerzony, czy nie dam rady, bo jest bbardzo trudny?

wszystko możesz.. a matura to bzdura...
Rosiczka00
Rosiczka00
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na każde...

tylko teoretycznie ;)
saliVa666
saliVa666
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem w klasie humanistycznej, ale nie mamy rozszerzonego polskiego. Dziwne, prawda?Czy w takim układzie będę mogła zdawać polski rozszerzony, czy nie dam rady, bo jest bbardzo trudny?

ja tez sie zastanawiam nad polskim.. mój profil to biologia - geografia.. ale chyba zdaje rozszerzony... nie jest tak źle...

a na stosunki to historia, geografia, wos itp.. jak chcesz to moge Ci na konkretnej uczelini wymagania sprawdzic bo mam informator pod reką
Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  15 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: J1.akie przedmioty trzeba zdawać na maturze, żeby pójść na studia- STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE? Czy historia jest tam konieczna?

myślę,że tak tudzież wos ,może geografia,zależy od uczelni :)

Konto usunięte
Konto usunięte: 2.Jeżeli teraz w liceum mam klase z rozszerzonymi przedmiotami: WOS, angielski, włoski i historia, to na jakie studia będe mogla iść?

wszelakie humanistyczne

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Jestem w klasie humanistycznej, ale nie mamy rozszerzonego polskiego. Dziwne, prawda?Czy w takim układzie będę mogła zdawać polski rozszerzony, czy nie dam rady, bo jest bbardzo trudny?

rozszerzony polski różni sie od podstawowego tym ze w pytaniu nie masz zawartego akapitu z którego masz skorzystać
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.