SchreixD
SchreixD
  14 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Oblicz pole powierzchni prostopadłościanu o wymiarach 12 cm, 30 dm i 9 cm.

SchreixD
SchreixD
  14 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czterdzieści osiem dzielisz przez sześć i wychodzi Ci długość jednego boku

I to jest to całe zadanie ?
Madzia0119
Madzia0119
  14 Septiembre 2008
Nie pamiętam, jak się zapisywało tą głupią potęgę...
WueRZet
WueRZet
  14 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak się zapisywało potęgę (sześć razy osiem do potęgi drugiej), no bo nie pamiętam ?

6*8 i dwójka z indeksem u góry (tylko nie pytaj się co to indeks u góry, bo zacznę podejrzewać iż ten temat to prowokacja:and:)
SchreixD
SchreixD
  14 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie pamiętam, jak się zapisywało tą głupią potęgę...

:and: .
SchreixD
SchreixD
  14 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 6*8 i dwójka z indeksem u góry (tylko nie pytaj się co to indeks u góry, bo zacznę podejrzewać iż ten temat to prowokacja)

:ziober2: .
Claudia191
Claudia191
  14 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam problemy z matematyką, dostałam złą ocenę na koniec, ale zdałam resztę przedmiotów dobrze.

Aha ... no to skoro ty nie umiesz rozwiązywać takich zadań to powinnaś poprosić nauczyciela od matmy o pomoc ... i żeby ci wyjaśnił o co chodzi ...
SchreixD
SchreixD
  14 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha ... no to skoro ty nie umiesz rozwiązywać takich zadań to powinnaś poprosić nauczyciela od matmy o pomoc ... i żeby ci wyjaśnił o co chodzi ...

Chyba za niedługo sobie załatwię jakieś korepetycje.
Claudia191
Claudia191
  14 Septiembre 2008

bo ty sobie w wyższej szkole nie poradzisz i na bank będziesz powtarzać klasy ...

SchreixD
SchreixD
  14 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ty sobie w wyższej szkole nie poradzisz i na bank będziesz powtarzać klasy ...

:tak: .
Claudia191
Claudia191
  14 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba za niedługo sobie załatwię jakieś korepetycje.

Zrób to jak najszybciej ....
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.